28. november 2012

Vi var også i Zoo..

Dengang for mange år siden, da jeg boede og arbejdede i Aalborg, var der gratis adgang til Aalborg Zoo om vinteren.  IMG_6634Portene stod åbne, man kunne bare gå ind.. bedst af alt, man måtte have sin hund med derind. Om søndagen tog jeg tit hunden med i bilen og kørte ind til Zoo for at gå en tur rundt i haven. IMG_6685Det var rigtig sjovt at have hund med derind, mange af dyrene var meget interesserede i det dyr som gik rundt udenfor hegnet og fulgte efter os så langt som hegnet gav dem mulighed for.  IMG_6674Engang vi kom forbi isbjørnegrotten, rejste en af dem sig op og hamrede en kæmpe pote i glasset i øjenhøjde med os.. Jeg er sikker på at det var et morsomt syn da hunden og jeg helt synkront hoppede en halv meter op og tilbage fra den store hvide bamse, som meget gerne ville lege med en schæferhund. IMG_6661I dag må man stadig have hund med derind, men der er ikke længere gratis adgang til haven. IMG_6637

27 kommentarer:

 1. Tænk at der var gratis adgang dengang - sikke nogle dejlige billeder. Klem og god onsdag til dig.

  SvarSlet
 2. Og I kom i Zoo, det er alt for længe siden, at jeg har været der. Skønne billeder, især af aben. Som jeg husker det, er der glas mellem aber og mennesker, så jeg er helt forundret over det skarpe billede. God onsdag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi gjorde, vi stod klar derovre da de åbnede søndag kl. 10 :-)
   Du har ret, der er glas, men det var pænt rent, så billederne blev OK, man skal bare huske at slå blitzen fra.
   Tak i lige måde Lene

   Slet
 3. Fin lille historie om livet i Aalborg før og nu. De vinterlige glæder er åbenbart afskaffet i Zoo - men hvor billedet af aben med salat og æble dog fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. De vinterlige glæder koster penge nu om dage.. i hvert fald i Zoo.. :-) Tak han var så sød som han sad der med favnen fuld af mad. :-)

   Slet
 4. Det er da vist ret enestående, at man må have sin hund med i Aalborg Zoo. Det tror jeg ikke, man må andre steder. Synes også, det må være rimeligt provokerende for de indespærrede dyr, men sådan tænker de næppe ;-) Hvor ser giraffen sød ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender heller ikke andre steder hvor det er tilladt. Nej jeg tror heller ikke dyr tænker på den måde. :-)

   Slet
 5. God ide med zoo. Har dyrene nogle gode og stor bure/forhold? Jeg synes det er så forstmmende at se dem gå omkring som løver i bur, bogstavelig talt ... så holder jeg mig hellere væk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes efterhånden Aalborg Zoo har fået skabt rigtig gode forhold til deres dyr. Det er ikke verdens største Zoo, men jeg kan godt lide at komme der. :-)
   Bare det kun er e'erne der går i hi.. :-)

   Slet
 6. ... Der mangler tilsyneladende ofte et 'e' på mit tastatur ... Det er nok ved at gå i hi ;-)

  SvarSlet
 7. Skønne billeder, især de små pipfugle er jeg heeeeeeeeeeelt vild med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mai-Britt, de var super søde, og der var mange af dem.. allesammen samlet i et lille træ meget tæt på hvor vi kunne stå og se dem.

   Slet
 8. Skønne skønne billeder fra Aalborg zoo, det er en hyggelig have, ærgeligt at det ikke er gratis mere om søndagen, men det koster selvfølgelig en del at holde en zoo..Knus og god dag til dig..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er rigtig hyggelig.. Som jeg husker det var det hele vintersæsonnen som var gratis, ikke bare om søndagen.. :-)

   Slet
 9. Nej langtfra gratis adgang ;) da ungerne var små, var det en større udskrivning, når hele familien skulle afsted. Jeg vil snart tage min mand med en tur - helst i solskin og gerne sne. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en større udskrivning at tage hele familien afsted.
   Jeg gad også godt en tur i Zoo i sol og sne, for mit vedkommende bliver det så nok København Zoo, synes det er lige langt nok at tage til Aalborg bare for en zoo-tur. :-)

   Slet
 10. Det er altså lidt specielt det der med hunde og zoologiske haver. Jeg kender heller ikke andre steder hvor det er tilladt. Men har da en vis forståelse for forbuddet, selvom det er lidt upraktisk.

  Det var godt I nåede at se hvad der er sket i Zoo siden du var der sidst.. blev faktisk lidt glad da jeg så indlægget her. Tænkte - jammen - kom I slet ikke afsted?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heller ikke været i andre dyreparker hvor hunde er tilladt.
   Jo jo vi var der søndag morgen kl. 10 da de åbnede, vi stod i kø i regnvejr sammen med en flok bedsteforældre med børnebørnene.. og nogle fædre med børn.. :-)

   Slet
 11. Det er nogle rigtig gode billede du har taget i zoo. Jeg er også helt vild med det med aben og salaten.

  SvarSlet
 12. Må ha været fantastisk for indbyggerne bare sådan at kunne bruge Zoo som gratis udflugtsmål hele vinteren. Hernede skal vi snart på Night Safari som skulle være rigtig spændende. Ha en djlig dag♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig fint, og der kom mange lokale bare for at gå en tur.. :-)
   Jeg har været på Night Safari i Singapore Zoo, det var en stor oplevelse.

   Slet
 13. Hvor er det flot af Aalborg Zoo at tillade hunde i haven. Det må have været skønt at gå tur dér med sin hund ved vintertide. Ja, isbjørnen har nok nydt jeres forskrækkelse, selvom den sikkert hellere havde set jer under dens labber :-)
  Dejlige dyrebilleder, Inge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi.. jeg tror også isbjørnen meget gerne ville ha' været foruden det tykke glas mellem den og os.. :-)
   Tak Lone.

   Slet