21. februar 2015

På Teknisk Museum i Helsingør..

Vi havde Emil med i Helsingør i går.  IMG_5264Egentlig var vores plan at køre ud til Den Blå Planet, der har vi ikke været endnu, men Emil har været der flere gange i år, og hans far kunne fortælle at han (Emil) da syntes det var OK at være der, men sidste gang var det kiosken og is-montren der var det mest spændende.. :-)  IMG_5269Derfor faldt valget på Teknisk Museum, og jeg må tilstå at, nu har vi været der. Det var såmænd ganske OK, men der var koldt i hallen og så meget var der heller ikke at se og prøve. Langt det meste var bag glas og afskærmning, man kunne ikke komme ind i helikopteren eller nogen af bilerne.. IMG_5283Der var kun et enkelt fly, hvor han kunne komme i nærheden af rat, håndtag og knapper.. IMG_5274IMG_5278Den lovede flysimulator var en stol foran en pc med flysimulator programmer, det gad ingen af os rigtig bruge tid på. Midt i hallen var en lille bane, hvor man kunne få lov at køre nogle små el-biler, dem fik han prøvet flere gange.  IMG_5288Vi havde en fin dag sammen med ham, og vi sluttede herhjemme med at bage pandekager, det var et hit. :-)

13 kommentarer:

 1. Og det vigtigste er at være sammen :-) Næstvigtigst er at få pandekager ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Lene, og vi var sammen og vi fik pandekager. :-)

   Slet
 2. Tak for din hmmm ... anbefaling ... jeg tror vi springer Teknisk Museum over :-)
  Vi har Den Blå Planet til gode, men kan nu godt forstå, at man kan få nok af den, selv om det er flot at se, så det var godt, I fandt på noget andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis man er meget teknik interesseret så tror jeg det er spændende, men det er der ikke nogen af os der er. :-)

   Slet
 3. Det er da lige et sted for en dreng på Emils alder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han var nu ikke vildt begejstret, men vi fik da en times tid til at gå deroppe. :-)

   Slet
 4. Det er ikke altid nemt at vide hvad indholdet er de forskellige steder. Vi har ikke selv Ser Den Blå Planet, men mange i vor omgangskreds har, og alle siger der ikke er meget at komme efter, uanset om det er med eller uden børn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er vist delte meninger om Den Blå Planet, når vi engang kommer derud skal jeg nok fortælle hvad jeg synes om det. :-)

   Slet
 5. Alternativer til de to steder er:
  1. Kjøge miniby. Den vil være sjov for Emil at gå rundt i, idet husene er 1/10
  2. Sporvognsmuseet. Man kan køre længe og godt med de gamle sporvogne.
  Pandekager er der intet alternativ til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Begge dele er rigtig gode forslag, Tak Jørgen vi vil huske dem begge.

   Slet
 6. Har aldrig været der og som jeg læser din beskrivelse er det vist ikke noget jeg skal lave om på - lyder faktisk jævnt trist. Og koldt. Men det havde jeg nu hørt om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror du vil leve lykkeligt uden det museum.. :-)

   Slet
 7. Pandekagerne var gode.. :-)

  SvarSlet