19. marts 2015

Det var en ganske nydelig..

solnedgang i aften.. IMG_5912IMG_5908Dagens vejr vil jeg absolut ikke klage over, men jeg gider altså også rigtig godt kunne sige det samme i morgen. Jeg har ingen planer om at forsøge at tage billeder af morgendagens solformørkelse, det kræver vist specielle filtre jeg ikke har, men jeg har helt sikkert planer om at bevæge mig udenfor i løbet af formiddagen.

Måske er vi heldige at det lovede skydække ikke slukker helt for solen men lader månen gøre det i stedet..

8 kommentarer:

 1. Nu har vejrudsigter jo før vist sig at være lettere upålidelige, så skal vi ikke bare satse? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har de, men lige nu er det tung tåge der dækker himmel og fjord, men det kan solen jo sagtens brænde af, hvis den vil.

   Slet
 2. Vejret lige nu kan man ikke klage over nej :0)
  Jeg ved stadig ikke om skal ud. Jeg har ikke nogen form for øjenbeskyttelse, så det kan være jeg venter på at se det på tv.
  Læste i går at man heller ikke skal prøve at filme/fotografere det med mobilen, da det kan ødelægge kameraet. Spændende hvor mange der ikke har læst det...
  God fredag :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heller ikke specielle briller, så jeg vil vare mig for at kigge mod solen, men hvis vejret er til det, skal jeg da ud og kigge mig lidt omkring. :-)

   Slet
 3. For en flott himmel :-)
  Som barehagearbeider har jeg delte ønsker for dagens lovede solformørkelse og må hole tungen rett i munnen når det besluttes om det sikkert for barna å være ute eller inne......................Ganske mye drama på den kontoen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var slet ikke så ringe endda. :-)
   Med ansvar for en flok unger og deres øjne, forstår jeg godt ambivalensen.. Lige nu har vi dyb tåge, så hvis det ikke brænder af er der ingen problemer med øjenskader her i Roskilde.

   Slet
 4. Skønne billeder :-) Det bliver spændende, hvordan vejret bliver ved solformørkelsen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, ja det bliver spændende. :-)

   Slet