29. november 2015

Jeg har overhovedet ikke lyst til..

at skrive og udgive det her indlæg, men jeg gør det alligevel. Hvis du ikke har lyst til at læse om alvorlig sygdom, så drop resten af det her skriv.. IMG_8813Den ultrakorte historie er, at Hasse ikke har været på toppen de sidste par måneder, og kort efter vi kom hjem fra Spanien var han til læge. Han blev med det samme henvist til CT-scanning, hvor man kunne se at der var noget på leveren, som ikke burde være der. Efter en leverbiopsi fik vi i torsdags den rigtig ubehagelige og trælse besked, at han har cancer i bugspytkirtlen, og at det desværre allerede har spredt sig til leveren og formentlig også til nogle lymfekirtler ved lungerne. Hasse er henvist til onkologisk afdeling på Næstved Sygehus til livsforlængende behandling. Vi skal til samtale dernede i den kommende uge. IMG_6473Det er noget rigtig møg, og vi er sendt til tælling begge to.. De sidste 2-3 uger har været modbydelige, ventetid er ikke sundt for sjælen. Nu har vi så fået bekræftet vores værste frygt.. det er på sin egen forunderlig måde bedre end uvished og ventetid.

41 kommentarer:

 1. Sender masser af positive tanker i jeres retning! Øv altså ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja virkelig øv, tak for positive tanker.

   Slet
 2. Det er et af de indlæg, jeg ikke kan li' at læse. Det gør mig ked af det at læse og jeg forstår godt at I har skulle sunde jer.
  Kærlige varme tanker til jer begge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg godt Kari. Tak skal du have.

   Slet
 3. Kære Inge, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal skrive. Mange kærlige tanker

  SvarSlet
 4. Ja det er det. Mange tak Hanne.

  SvarSlet
 5. Skynd jer at nyde livet endnu mere, selvom cancer langt fra altid er fatalt. De gode oplevelser kan man ikke annullere. It is time to fight!

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi forsøger at nyde så meget vi kan, og kampen er startet. Tak Eric.

   Slet
 6. Det gør mig ondt. Det er en forbandet møgsygdom som burde afskaffes. Vi sender jer de bedste ønsker og positive tanker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig Pia. Tak for ønsker og tanker

   Slet
 7. Jeg forstår godt du ikke har lyst til at skrive et indlæg om at Hasse har fået kræft. Jeg forstår også godt at uvished og ventetid er vanskeligt at forholde sig og at vished på forunderlig vis gør det tydeligt, hvorom virkeligheden nu handler. Men der bliver alligevel meget at få styr på. Jeg ønsker jer alt det bedste i tiden der kommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er mange bolde i luften lige nu, Tak for gode ønsker.

   Slet
 8. Jeg ønsker jer begge al mulig styrke til det i nu skal få styr på. Og selvfølgelig gider vi læse, når der er brug for at læsse af.

  SvarSlet
 9. Kære Inge, hvor gør det mig ondt, at Hasse er blevet ramt af kræft. Jeg kender jo slet ikke til den type kræft, men Jørns jagtkammerat er også i livsforlængende behandling (for en anden type kræft) og han har det godt. De varmeste tanker og ønsker herfra.

  SvarSlet
 10. Det gør mig så ondt, at I skal kæmpe mod sygdom. Ord er så fattige, men jeg sender mine bedste og varmeste tanker til jer begge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle, det varmer med alle jeres søde hilsner.

   Slet
 11. Åh nejnejnej, kære Inge, det gør mig frygteligt ondt at læse. Jeg føler med jer begge og sender alle de varme tanker og ønsker om det bedste for jer begge i den tid, der kommer. Gi' Hasse et ekstra klem fra mig.
  Mette L

  SvarSlet
 12. God bedring. Jeg håber på alt det bedste for jer.

  SvarSlet
 13. Åh altså nej! Det gør mig ondt for jer. Alt det bedste herfra.

  SvarSlet
 14. Du ved hva jeg tænker om dette her. PIS !!!!!!
  Vi ses i januar. Klem til jer begge

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg ved set... Det er noget baljepis, som Helene så smukt kalder det.
   Knus til dig.

   Slet
 15. Sikke noget skidt - ord er fattige, så jeg sender dig bare et kæmpe kram, som godt må deles med din elskede

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er noget møg, tak skal du have Moster Tulle.

   Slet
 16. Ja, dette indlæg var jo desværre ingen nyhed for os. I ved hvor vi er, og at vi tænker på jer hele tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er det selvfølgelig ikke. Ja vi ved det, og det er godt at vide.

   Slet
 17. Åh nej, hvor er jeg ked af at høre det her, Inge. At vente på besked om den slags er ganske ulideligt, så jeg forstår godt en vis lettelse over i det mindste at få et svar, selv om det ikke er det man ønsker sig. De varmeste tanker herfra og en stor portion håb.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditte. Der ageres hurtig og kompetent i sundhedsvæsenet, Hasse er i gang med første kemo i dag, det er godt med aktion nu.

   Slet
 18. Jeg varmer tanker og håber med Benedicte...

  SvarSlet
 19. Det er da en skrækkelig nyhed - jeg kan godt forstå, I er nede til tælling. I får mange varme tanker herfra. Og jeg håber, sygehusvæsenet viser sig fra sin gode side.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, region Sjællands sygehusvæsen har vist sig fra en rigtig god og kompetent side. Hasse ligger lige nu på onkologisk afd i Næstved og får første omgang kemo.

   Slet
 20. Aaah Inge for fanden, den post havde jeg ikke set og jeg ville oenske den bare var en ond droem! Vil I ikke give hinanden et kaempe knus fra mig (((((((((Inge og Hasse)))))))))).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja gid det var / er en ond drøm. Tak skal du have Tina. :-)

   Slet
 21. Har heller ikke set dette før end i dag. Det er en hård tid for jer - godt at læse i har godt opbakning (så det i et andet indlæg) God bedring til Hasse.

  SvarSlet
 22. Har heller ikke set dette før end i dag. Det er en hård tid for jer - godt at læse i har godt opbakning (så det i et andet indlæg) God bedring til Hasse.

  SvarSlet