10. november 2011

Jeg er den sidste ML’er..

IMG_4230I går var vi på marked i Guardamar, med efterfølgende shopping.. og jeg er stadig den sidste ML’er, i følge Hanne.. :-)P1000216Ved I heller ikke hvad en ML’er er.. Det er den sidste der har købt noget, og som derfor er Midlertidig Lykkelig.. :-) IMG_4264Så lykkelig så jeg ikke nåede at blogge i går. IMG_4341Her er nogle billeder fra gårsdagens tur nordpå, strand, marked og shopping, afsluttende med drinks på havnefronten i Torrevieja. IMG_4354Livet er altså ikke det værste vi har, tænk at være ML’er i mere end et døgn.. :-)

Og så må I have mig undskyldt, jeg får læst med hos jer i Google Reader, men jeg når desværre ikke ind og kommentere hos jer alle, hvor gerne jeg end vil.. Tiden rækker ikke så langt hernede i sydens sol. Jeg vender stærkt tilbage når jeg er hjemme i DK igen.

8 kommentarer:

 1. Det ser og lyder til at være rigtigt dejligt, det er da ok at ML'er...Nyd du bare din ferie, blogland er her også når du kommer hjem igen..;D Knus og fortsat god ferie..

  SvarSlet
 2. Ja tænk at være ML'er i flere dage på en fed Hilfiger skjorte.. :-) Jeg kommer med igen når jeg kommer hjem, men jeg læser jo med, alt hvad jeg kan nå.. Knus til dig.

  SvarSlet
 3. Du skal bare nyde den skønne sol og varme...vi løber ingen steder ;-)
  Måske I får mortens and i aften fra hotellets kantine som Annemarie haha
  Fortsat dejlig ferie til jer KNUS

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne billeder, Inge!
  Husk nu at du har ferie, og du skal nyde den alt det, du kan. Vi herude løber ingen vegne :-)
  Varme klem!

  SvarSlet
 5. Det er fint osse med mig, at du svigter os - det lyder som om det er en okay ferie, I holder jer dér :-)
  Vi glæder os til at høre mere om den, for den indeholder meget andet end golf, kan jeg se :-)

  SvarSlet
 6. Gitte.. Tak og du kan tro jeg gør det, forbindelsen hernede er nogenlunde, men vi kører tv over den også, så det tager tid at kommentere, derfor har jeg stort set givet op.. :-)

  Madame.. Tak Madame.. Jeg stornyder, dejligt at I er derude, også når jeg er hjemme på en god forbindelse igen.

  Tak Ellen.. det er en helt OK ferie.. I slipper nok heller ikke helt.. :-) og du vil da gerne høre om alle de gode og dårlige slag, og de forskellige baner ik.. :-)

  SvarSlet
 7. Du skal holde ferie , ikke blogge :-) Vi er her når du kommer hjem. God ferienydelse.

  SvarSlet
 8. Tror ikke jeg er den eneste, der blev overrasket over at du stadig var så aktiv en medlæser på din ferie :-) så det tager vi da bare som et plus. Men nyd nu din ferie og din skjorte. Og tag en masse flere af dine dejlige billeder som vi så kan have glæde af herhjemme i gråvejret og blæsten.

  SvarSlet