6. november 2011

Spanien og ferie..

Hvis I ikke gider se billeder fra de to kategorier, så glem mig og min blog den næste uges tid eller mere.. :-)P1000173Vi er “hjemme” i Sunlake igen, vi gentager succesen fra okober sidste år. Vi er 3 vennepar som er taget herned til Torrevieja, for at hygge, grine, spille golf og være sammen i Lisette og Peters dejlige hus. P1000187Appelsinerne er ikke helt plukkemodne endnu, temperaturen ligger mellem 15 og 20 gr. Vi har set solen, og vi har set skyerne, nogen har tændt den store ventilator.. Håber nogen slukker den igen.. P1000194I går pakkede vi ud, handlede ind og tjekkede den lokale engelske pub af. Og vi gik meget tideligt i seng, det trækker tænder ud, at stå op kl. 2.30, men nu er vi friske, vågne og klar til en runde golf på LasColinas

13 kommentarer:

 1. Har nu ikke tænkt mig at holde mig væk, men nyder derimod dine billeder som vanligt.. nu med lidt mere ukendte motiver end vanligt :-)

  SvarSlet
 2. Hmmm ved ikke rigtigt om jeg gider at se billeder fra sydens sol og varme, høre om pubber, god mad, gode venner og golfspil...Nå men misundelse er en grim ting, så pyt da bare fordi det er dig så skal jeg nok kigge med...;D Knus og en herlig ferie til jer alle..

  SvarSlet
 3. Ja, efter selv at have diverteret med lignende kan jeg dårligt tillade mig at ha' noget mod det - dejligt, man kan jo altid drømme sig derned!

  SvarSlet
 4. Det lyder bare helt vidunderligt - rigtig god ferie, Inge!
  Klem

  SvarSlet
 5. Send endelig flere billeder - de er herligt brændstof til virkelighedsflugt på grå novemberdage.

  SvarSlet
 6. Arhhh Inge, jeg gider ikke se billeder fra sydens sol og hele det liv, som bonden aldrig ser.

  JO, jeg gør da så :-D
  Kan I have jer en rigtig god ferie. Vi glæder os til at høre om den.

  SvarSlet
 7. Åååh så deilig!! Nyt det og hygg jer stort! Flotte bilder, blir rett og slett bitte litt missundelig:))
  Knus Anne Karin

  SvarSlet
 8. Håber at I hygger jer, krydser fingre fro at I får godt vejr. Her har vi fået regn, det startede i går med en ordentlig tordenbyge og det regner stadig.
  Rigtig god ferie!

  SvarSlet
 9. Hvor det da lyder dejligt - jeg er kun lidt misundelig.
  Jeg vil nu alligevel glæde mig til at høre mere.

  Håber at i får en rigtig dejlig ferie.

  Knus fra Marianne.

  SvarSlet
 10. Selvfølgelig kigger jeg med. Skal da se om din ferie bliver på højde med min :-)
  Rigtig god ferie.

  SvarSlet
 11. overlever.. dejligt at jeg ikke kan skræmme dig væk med palmer :-)

  Annemarie.. Heldigt det så lige er mig.. ;-D.. og lidt misundelse er OK, sådan har jeg det også sommetider :-)

  Lavendel.. Vi har altid lov at drømme.. :-)

  Tak Madame og klem til dig. :-)

  Eric.. Det gør jeg så.. vil gerne sende dig på flugt fra virkeligheden. :-)

  Arhhh Ellen.. Jeg tænkte nok du ville se hvad bonden ikke ser.. :-)

  Anne Karin.. Jeg lover at vi både nyder og hygger.. :-)

  Lene.. Der var vist meget regn i sidste uge, men vi har ikke set det endnu, men for pokker hvor det har blæst i dag.. og du ville jo gerne have regnvejr.. :-)

  Marianne.. Lidt misundelse er OK, bare det er mig man er misundelig på.. ;-D Vi får helt sikkert en god ferie. Knus til dig.

  Godt så Pia.. jeg tror den bliver anderledes, men i min verden nok den bedste.. :-) Det er den nuværende ferie heldigvis altid.. :-) Tak skal du have.

  SvarSlet
 12. Jeg kan sagtens skræmmes med palmer - især hvis du fælder én, klæder dig ud som gorilla og løber ned gennem gaden mens du svinger palmen med den ene hånd og har en bananreklameparasol i den anden. Så skal jeg nok love dig at blive en lille smule bange, ellers ikke.

  SvarSlet
 13. Hahahaaaa.. overlever du lokker og lokker, men hvis / når jeg fyrer den af på den måde, tager jeg ikke billeder af mig selv.. ;-)) og hvis andre gør det er det hærværk..

  SvarSlet