17. november 2011

Naboens hus er væk..

Og nej jeg er hverken fuld eller svagtseende.. :-)

Huset har stået tomt i flere år. Et byggefirma købte det, men fik ikke byggetilladelse til det dobbelthus de havde planlagt. P1000446Vi havde vænnet os til mørket og tomheden derindefra, så jeg lettede ½ meter, da der i går morges pludselig var lysshow, støv og larm.. P1000461En maskine med en grab gnavede sig gennem huset, det var ret imponerende at følge. Da jeg kom hjem i går sidst på dagen, stod der en bænk i et hjørne, hvorfra man kan sidde og se på en bunke murbrokker.. P1000476Vi havde hørt at grunden var solgt og huset skulle rives ned, nu glæder vi os til at se hvilket Lind og Risør hus der dukker op, og til at hilse på vores nye naboer.

Mens nabohuset stille og roligt blev gnavet i stykker og smidt i en stor container, stod solen op, og fortsatte farveorgiet fra aftenen før..P1000455

15 kommentarer:

 1. Spændende med nyt byggeri, istedet for et gammelt hus der bare står og forfalder, det pynter just heller ikke..Flot solopgang...Knus og en skøn torsdag til dig..;D

  SvarSlet
 2. Man må håbe, det tager lidt længere tid at få bygget et nyt hus...
  Hvor er vi mange, der har nydt solop- og nedgange de seneste par dage :-) Flot billede.

  SvarSlet
 3. Tænk at det kan betale sig - men det samme skete med min fars hus, efter det blev solgt sidste år. De nye ejere ville hellere bygge nyt end bygge om.
  Klem og en dejlig dag til dig, Inge!

  SvarSlet
 4. Annemarie.. Ja det hus har virkelig ikke pyntet nogen steder de sidste 4-5 år, det skal nok blive godt med et nyt hus. Knus og god tur sydover til dig.

  Ellen.. Hvis ikke så står der et nyt hus i eftermiddag.. :-)

  Madame.. Huset var ikke noget værd mere, det har været lejet ud altid, og nu stået tomt de sidste 4 -5 år, det kan et hus slet ikke holde til. Klem og god dag til dig :-)

  SvarSlet
 5. Utroligt så hurtigt, det kan gå....og gad vide, hvad der kommer i stedet??god dag derovre.

  SvarSlet
 6. Lavendel.. Ja det gik godt nok stærkt, der bliver bygget et nyt typehus. God dag til dig.

  SvarSlet
 7. Ups....litt spennende å plutselig skal få ett nytt hus ved siden av seg...og ikke bare nye naboer.
  Lykke til:))
  Ha en fin ferd mot helg Inge, klem fra meg:)

  SvarSlet
 8. Det bliver spændende - det er altid spændende at få naboer. Jeg drømmer om at have søde naboer - er endnu aldrig hændt!!
  De er enten sure, eller holder sig fuldstændigt for sig selv.

  SvarSlet
 9. Det må ha været en overraskelse!!! Lidt underligt at de ikke ha givet jer naboer besked. Spændende hvad der bliver bygget! KNUS

  SvarSlet
 10. Dejlige billeder af starten på noget nyt Inge. Det var da også på tide, at de fik revet det gamle ned.

  Det var nærmest som et deja-vu at se dine billeder..for det hus kender jeg rigtig godt...kører forbi det ret tit.

  Naboen på den anden side af byggegrunden kender jeg også, så det må næsten betyde at jeres hus er gult HA HA. Er det bare for vildt eller hva'...ja verden er lille ;-))

  En dejlig aften til dig KNUS

  SvarSlet
 11. Dejligt med smuk dokumentation af den skønne morgen i går,når nu det grå vendte tilbage i dag :-)
  Kunne I ikke købe grunden og lave en golfbane, så var I fri for at fare lande og riger rundt ;-)

  SvarSlet
 12. Guri.. Ja det bliver spændende, vi har ikke hilst på vores nye naboer endnu, men det skal nok komme.. :-) Klem og en dejlig aften til dig.

  kongmor.. Ja nye naboer er altid spændende. Jeg har stort set altid haft gode naboer, nogle af dem er stadig rigtig gode venner, og nogle ser jeg ikke mere.. :-) Vi er lidt spændte på hvem der rykker ind.

  Tina.. Vi havde hørt det var solgt og skulle rives ned, men ikke set de nye endnu. Knus.

  Gitte.. Du har helt ret, vi bor i det gule hus på hjørnet. :-) Sjovt at du kender naboens nabo, vi ved hvem det er, men ser dem ikke ret ofte. Vi kommer sjældent ud til den side af huset, da vores indkørsel ligger til den anden vej.. :-) Tak og i lige måde til dig. :-)

  Lene.. Du har ret det grå har taget over i dag.. :-) Nej den grund er sørme ikke stor nok.. det ville blive meget farligt at færdes i kvarteret, hvis vi begyndte at slå bolde herhjemme.. :-D Og så manglede vi jo også en god grund til at fare lande og riger rundt.. ;-)

  SvarSlet
 13. Det er vildt underligt. Vi oplevede for nogle pr siden at vågne ved en kæmpe ballade. Dagen efter var den firelængede gård nede bag ved som sunket i jorden. Der står en ny fin gård i dag, og køerne græsser lige uden for vores baghave.

  SvarSlet
 14. Det er imponerende så hurtigt sådan en nedrivning går. Jeg håber også vi får et kig ind til et nyt og flot hus, selv om jeg ikke tror det bliver med græssende køer i baghaven.. Det kunne ellers være så hyggeligt, det ville jeg elske. :-)

  SvarSlet
 15. Det blir jo rart da, når en bygning man er vant til å se hver dag, plutselig ikke er der mer..

  SvarSlet