29. november 2011

Jeg fatter ikke en bønne..

For pokker hvor bruger jeg meget tid på, at stå på perronen og vente på forsinkede tog, og når de endelig dukker op, er de totalt overfyldte, vi står op, og vi er proppet som sild i en tønde.. P1000714Efter at have stået op både til og fra København i dag, og efter at have brugt sammenlagt knap en time ekstra på transporten i dag, skal jeg sidde her og høre på..

 • at billetprisen bliver sat op fra d. 1. januar 2012, på trods af at den nye regering før valget lovede os lavere billetpriser!!
 • at transportministeren mener at DSB-bestyrelsen skal have en ekstraordinær lønstigning!!

Jeg fatter ikke en bønne..

20 kommentarer:

 1. Jeg kan kun ha' medlidenhed med dem, der er nødt til at bruge det system ;-)

  SvarSlet
 2. Stakkels dig, det er skideirreterende når togene ikke kommer og man ingen information får..Jeg husker det kun alt for godt og satme grove løjer at det skal stige igen..Knus og en god aften til dig, forhåbentlig kan du sidde ned nu..;D

  SvarSlet
 3. Jeg har ski også medlidenhed med mig selv Per.. :-)

  Annemarie.. hehe ja jeg sidder ned nu, knus og i lige måde til dig. :-D

  SvarSlet
 4. Så er vi to. Jeg hørte det godt i radioen. Jeg må indrømme, at jeg ikke går særlig højt op i det, da vi slet ikke har tog her. Selvom vi hele tiden får at vide at vi skal lade bilen stå og tage offentlige transportmidler, der slet ikke kommer i nærheden af vor dør.
  Du sidder vel på 1. kl. hele aftenen :-)

  SvarSlet
 5. Vær I bare glade for de manglende tog Pia, cykel og bil kan man da sidde ned på og i.. ;-)
  Ja jeg har billet til 1. kl hele aftenen.. :-) og lige nu underholder brdr. Price.

  SvarSlet
 6. Tjaaa jeg fatter heller ikke en bønne......men så bare vent til betalingsringen tvinger mange bilister over i togene, så skal man nok skovle passagererne ind....!!!

  SvarSlet
 7. PS den sidste kommentar fra en uerfaren blogger er fra Helene:-) KH

  SvarSlet
 8. Good point Helene, den vinkel havde jeg lige glemt.. :-) Det er fa.. uhyggeligt, måske ender det med at jeg også skal til at cykle, eller finde mig et job her i Roskilde.. :-D

  SvarSlet
 9. Åh......dette er jeg glad jeg slipper Inge!!! Jeg bruker 5 minutter med bil til jobb......sto nok i bilkø da vi bodde i Trondheim...her finnes ikke slikt!
  Herlige Emil i innlegget under:)
  Klemmings:)

  SvarSlet
 10. Det kan jeg sgu godt forstå. Altså at du ikke fatter en bønne. Det er da uden for almindelig fornuft. Jeg bruger 11-12 minutter i polo hver vej. Det vil iflg. planerne tage 59 min. og så der der ca. 15 minutters gang fra stoppested til job. Jeg har truffet valget...

  SvarSlet
 11. Jeg er simpelthen SÅ glad for, at jeg kan fralægge mig ethvert ansvar for at have valgt denne yderst inkompetente regering ind.
  Der må altså snart være nogen, der sidder med lidt røde ører.

  SvarSlet
 12. Helt ærligt synes jeg jo osse at grænsen er ved at være nået. Men de må jo finde på et eller andet for at kunne holde på deres folk. Dsb's ledelse har jo nærmest lignet KBH hovedbanegård det sidste års tid.

  Men prisstigninger stod vist ikke lige i planen da dsb fik masse mio ekstra...dårligere tog, færre pladser og dyrere billetter? Det fatter jeg heller ikke bønner af!

  SvarSlet
 13. Ja, det er rystende, Inge - jeg fatter heller ikke en bønne ...
  Klem!

  SvarSlet
 14. Jeg sender mange dybtfyldte tanker til dig og dine ligesindede. Det er utroligt, hvad I må finde Jer i, og det år ind og år ud, øvv :(

  SvarSlet
 15. Næh jeg fatter det heller ikke. Jeg fatter i det hele taget ikke de høje lønninger de (efter sigende) har der. Jeg kører - heldigvis - ikke så tit med tog men bruger andet offenligt transport + egen bil. God dag.

  SvarSlet
 16. Guri.. Det kan du være rigtig glad for, det er ofte en belastning.. :-)

  Susanne.. Med den store tidsforskel er der jo ingen tvivl.. og tænk alt det bøvl du slipper for. :-)

  Ellen.. Det tænkte jeg nok du ikke ville tage på din kappe.. og det vil jeg såmænd heller ikke.. :-)

  overlever.. Timingen med højere løn og prisstigninger er ikke særlig god.

  Madame.. Vi er vist mange :-)

  anjoe.. og jeg takker for tankerne, man lærer at abstrahere og ikke ramme det røde felt, over situationer man ikke kan ændre på alligevel.. :-)

  Anette.. Vi er flere der ikke forstår det.. :-) nu har jeg så læst i dag, at ønsket om lønstigning er trukket tilbage efter massiv kritik og opmærksomhed.. :-)

  SvarSlet
 17. Glemte helt at minde dig på, at det er nu, du skal krydse fingre - onsdagslotto :)

  I øvrigt havde jeg som ung den udsøgte fornøjelse af at benytte futfutten til/fra København. Afsted kl.6,07, stå op i tætpakket gang en lille time, derefter videre gang til arbejdsplads, hvor jeg stod op i 8 timer, derefter hjem igen i nok et overfyldt tog. Heldigvis havde arbejdsgiver løjet tykt om mit job, så efter et stykke tid måtte jeg stoppe og vidste 100%, at futfutter fremtidigt kun skulle benyttes til hyggelige oplevelser :) Allerede dengang blev der lovet kommende guld og grønne skove transport- og betalingsmæssigt, meeen...

  SvarSlet
 18. Jeg ved det Anjoe og alt er krydset.. :-)
  Jeg har heldigvis ikke faste mødetider, kan stort set komme og gå som det passer, så jeg har ikke den ekstra stress faktor det giver at være for sent på den.. :-)

  SvarSlet
 19. Enig, det lyder mærkeligt. Men når vi nu får den her betalingsring... ;)

  SvarSlet
 20. Ja Gowings.. når vi nu får den der betalingsring.. så bliver der sikkert endnu mere trangt i togene.. eller endnu mere brok på stationerne, når der ikke kan proppes flere mennesker ind.. det skal nok blive muntert.

  SvarSlet