20. november 2011

Weekend i et smørhul..

sammen med 4 skønne mennesker. Pia og Allan havde inviteret Ellen, John, Hasse og jeg til Lolland. Efter frokosten kørte vi en tur rundt i deres meget smukke lokalområde. På trods af tåge og dis, blev der skudt mange billeder. Jeg ville gerne have vist jer et samlet billede af 3 fede Canon kameraer med objektiver i lange baner, og et sort, et blåt og et rødt Lumix DMZ kamera.. Men et eller flere af dem var næsten hele tiden i brug.. :-) Og når de ikke var, så gik snakken så forrygende, at vi ikke nåede at samle hele bunken.P1000493John har jo fået nyt legetøj, og han er en god ven, han lader mig lege med.. og skaber behov så store som rundetårn.. :-)IMG_4766Nu var vi jo på Lolland, så flere af os var nødt til at forevige et af de mange lange roebjerge..

P1000512P1000511P1000521Ville det ikke være skønt at sidde på sit arbejde og have denne udsigt..?? Jeg synes der er smukt inde omkring min egen arbejdsplads, men jeg må altså sige, at den tur Pia cykler for at komme til sit arbejde, og den udsigt hun har når hun sidder på kontoret i denne smukke bygning.. Det må være en lise for sjælen. P1000526Kære Pia og Allan, tusinde tak for jeres gæstfrihed, det har været en stor glæde at møde jer begge i den virkelige verden, og til jer alle 4.. det har været en skøn weekend som vi glæder os til at gentage her og der.. :-) IMG_4811

11 kommentarer:

 1. Jeg havde jo helt misforstået destinationen ;-) men herligt at I fik en god dag sammen. Pia er heldig med sin arbejdsudsigt, den er så smuk. God søndag aften til dig.

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige billeder, Inge! Fugle over markerne så jeg også på min køretur i dag - og vand og smukke gamle bygninger. Men det var i Brede. Klem og en god aften til dig :)

  SvarSlet
 3. Selv tak - det var bare supergodt, var det :-)
  Og JA - du skulle jo have haft et billede af alle kameraerne...

  SvarSlet
 4. Skønne billeder fra roeland ;-)
  Dejligt at weekenden blev god. En skøn søndag aften til dig KNUS

  SvarSlet
 5. Selv tak og i lige måde :-)
  Kan jeg ringe til dig, når jeg skal have ferie, så kan jeg få 3 sammenhængende uger :-)

  SvarSlet
 6. Lene.. Ja destinationen var Lolland, men personkredsen var den samme.. :-) og vi havde en skøn tur.

  Madame.. Tak skal du have, det var kæmpe gåseflokke der sad ude på marken og flere flokke kom flyvende ind over og landede, det var sjovt at se.. :-)

  Ellen.. Ja den ide var god, men den forsvandt i hygge, snak og grin.. :-)

  Gitte.. Tak skal du have.. Har snakket med vores fælles bekendte i dag.. :-) min nabo og din kollega. Verden er lille.

  Pia.. Selvfølgelig kan du ringe, bare jeg ikke skal forholde mig til tal, men må gå ture og tage billeder, jeg kan også tage telefonen, og svare på IT spørgsmål, hvad mon direktøren vil mene om det.. :-)

  SvarSlet
 7. Sikke en superhyggelig weekend I har haft, og det havde været sjovt hvis du havde fanget en bunke kameraer..Flot objektiv John har fået, men det kræver lidt kræfter at slæbe rundt på det...Knus og en god aften til dig..;D

  SvarSlet
 8. Hvor det bare lyder hyggeligt! Også selvom vejret så en anelse trist ud.

  SvarSlet
 9. Det var det Annemarie, ja vi snakkede om det, men glemte det igen.. Jeg er ret syg for at få fingrene i sådan et objektiv og en ny trefod.. ellers er det svært at bruge objektivet, det er tungt at stå med.
  Knus og god aften til dig. :-)

  SvarSlet
 10. Og det var rigtig hyggeligt kongmor, du har jo også mødt både Ellen og Pia.. :-) Vejret kunne sagtens have været bedre, men pyt med det, selskabet var det vigtigste.. :-)

  SvarSlet
 11. Heisann!

  Enig, her var det mange flotte motiv som er blitt foreviget!
  Ha fortsatt flotte dager ;:OD)

  SvarSlet