26. april 2012

Nyt legetøj..

Nyt er egentlig ikke helt rigtigt.. det er nyt legetøj for Emil, men nogle andre børn har haft glæde af det tidligere. IMG_0082Nogle af lopperne jeg købte i søndags, blev afprøvet og godkendt, da Emil var her i går. IMG_0086 Louise og jeg fandt den her brandbil, Emil siger det er en gravko, så nu er det en gravko, som siger brandbil lyde :-)

22 kommentarer:

 1. Sikke en flot brandbil - helt perfekt til en lille dreng på Emils alder. Det er nogle fine ting, du fandt på markederne i søndags! Klem og en dejlig dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var gode ting jeg fandt.. :-) Heldigvis er der meget legetøj, som fint kan bruges til flere børn..
   I lige måde til dig.

   Slet
 2. Hvor er han bare sød på det første billede, og hvis Emil siger det er en gravko så er det en gravko...;-D og Bumle hygger sig også kan jeg se..Knus og en god dag til dig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Bumle har indtaget sin faste plads foran brændeovnen.. Og selvfølgelig må det være en gravko. :-)

   Slet
 3. Gravko...det er da langt sejere, hvor ser han stolt ud! Ella er også vild med gravkøer og traktorer.Det kommer der af at bo i Bjergskoven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må være et paradis for et barn at vokse op derude i Bjergskoven.. :-)

   Slet
 4. Dejligt at han kunne bruge det! Og jeg siger bare at nogle voksne har så dårligt syn.. Kan I ikke se at det ER en brandbil?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vi kan åbenbart hverken se eller høre.. :-)

   Slet
 5. Jeg har også motiver ligesom du har der dukker op år efter år. Sikke smukt træ. Han er simpelthen så sød. Og det er så skønt med de loppemarkeder i Danmark så der er andre der kan få gavn af det gode legetøj. Kan huske at der også tit er sådan nogen børne loppemarkeder I Danmark som er en hel guldgrube. Ha en dejlig dag♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror der er sådan et "børn sælger deres legetøj" her i Roskilde på lørdag.. Måske skulle man overveje at gå en tur i byen.. :-)

   Slet
 6. Dejligt, at Emil blev lige så glad for dine fund, som du blev :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når Emil er glad så er jeg glad.. :-)

   Slet
 7. Jeg giver Kong Mor ret - I trænger til nye briller :)

  SvarSlet
 8. Hold da op som Emil gror og han er virkelig kongen på brandbilen, så selvfølgelig har Emil ret, når den lille brandbil opfører sig som en gravko :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det går så stærkt, han skyder i vejret og kan efterhånden rigtig mange ting.. Og han hører ikke hvad vi siger, men ser hvad vi gør.. :-)

   Slet
 9. Altså de drenge :-D Aubrey kunne sige "combined harvester", før han kunne sige mange af tostavelsesordene ...
  Den McQueen-bil ville Aubie have elsket, og de kan også bare lære at lade være med at lave røde gravkøer, kan de :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en uorden, og der var også sat en mand i skovlen, han blev pillet af med det samme.. Man kan jo ikke grave når skovlen er fyldt med folk.. :-)

   Slet
 10. ja de er skønne de biler, hvor er der dog mange børn, der har haft glæde af dem gennem tiderne :-) Dejligt at finde sådan en bil, der spreder glæde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Biler der kan sige noget er et stort hit, og han er helt ligeglad med om den er købt i dyre domme i en butik, eller til små penge på et loppemarked. :-)

   Slet
 11. Hvor er det en god idé at legetøjet bliver genbrugt. Emil har stor glæde af de gode sager, du har fundet :-)

  Sikke nogle smukke billeder du har taget af gadekæret i Sønderby :-)

  SvarSlet