13. april 2012

..skiiner..

er et af de første ord Emil siger, når han slår øjnene op..IMG_9738IMG_9725IMG_9727IMG_9729I går tog vi ham med ud til de godeste venners firma. Der var STORE og FANTASTISKE maskiner.. Sikke en fest.. :-)

Her i huset kan vi ikke byde ind med så store maskiner, men ..skiinen der kan “drrreje-drrreje” er et godt alternativ i en snæver vending.IMG_9886

23 kommentarer:

 1. Hvor er han bare herlig Emil:-)jeg kan se, at han er lige så vild med maskiner, store som små, som vores Daniel.knus:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er utroligt at maskiner i den grad fanger de små størrelser.. :-)

   Slet
 2. Skiiiner er altid et hit! Kan huske engang vi fik gravet ud i haven, jeg har ALDRIG set Gårdmanden få tøj på så hurtigt! Ikke tid til morgenmad - det var direkte ud til gravkoen!
  Hvor bliver han altså stor ham Emil. Elsker hans lille bitte bestemte pegefinger på fjerde billede!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Gårdmanden må have haft dage i himlen, tænk at have sin egen gravko lige udenfor sine vinduer.. Den lille pegefinger er så sjov, og den bliver brugt jævnligt.. ;-)

   Slet
 3. Hihi, hvor er han bare dejlig og hvor er han altså blevet stor...Han bliver sikkert landmåler som sin farfar, eller entreprenør.. Dejlig billedserie af den herlige knægt..;-D knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis han kunne fortælle hvad han ville være når han bliver stor, så skal det helt sikkert være noget med skiiner.. :-)

   Slet
 4. Jeg tror, at der er en lille entreprenør gemt i ham. Så kan han se på skiiner i timevis. Da Viktor var lille, var det lastbiler, der var hit. Jeg har ligget helt stille en søndag morgen kl. 06.00 og hørt ham sige doooor labil. Den store lastbil kørte forbi og vi fik sovet lidt mere. Fik jeg for øvrigt sagt, at han er lækker, ham Emil :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han elsker skiiner.. :-) Nårhhh hvordan kunne du holde dig stille for grin over Viktors konstatering.. :-) I skulle da ha' stået op og set på de doore labiler..
   Han er en lille lækkermås.. :-)

   Slet
 5. Hvor er det herligt :-) Et af de første ord Mads sagde var nøn-nøn. Det blev sagt til alt der drejede rundt, om det var hjul, biler eller vindmøller. Vi var sikker på han blev mekaniker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså imponerende så tidligt de bliver fanget af teknik og mekanik.. Emil trykker, drejer og skruer på alt hvad der er indenfor rækkevidde.. :-)
   Blev Mads mekaniker..

   Slet
  2. Ikke på papiret, men han har arbejdet med det, de fleste af de 18 år, han har været på arbejdsmarkedet.

   Slet
  3. Så han SKULLE ha' været mekaniker.. :-)

   Slet
 6. Han har haft en stor dag, kan jeg se. Men dejligt at noget så almindeligt som en køkkenmaskine også kan bruges, når du nu ikke lige kan stille med en bobcat i baghaven (den er måske inde hos naboen). Vores "nevø"s første ord var djonnn-dir. Og til de ikke indviede kan jeg betro at det er en traktor :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre var skiinerne inde hos naboen væk i går, ellers havde han nok stået derinde sammen med sin farfar hele dagen.. :-)
   En "djonn-dir" er en meget fin traktor, var de allesammen af det mærke, eller kunne han se forskel..??

   Slet
 7. Hihi...Violen er osse meget vild med "TRhaaahtor" - og på skovvejene i Ledreborgs skove kommer der en del....ind imellem. Ikke hver dag, som tøsen insisterer på...åååh, Inge , hvor ER vi heldige og gudsbenådede at have sådan nogle perler...jeg skal over at passe i morgen. Er Hvalsø langt fra hvor du/I bor???

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi er fantastisk heldige at have de små størrelser, og kunne glæde os med og over dem.
   Nej der er ikke særlig langt mellem Roskilde og Hvalsø..

   Slet
 8. Og jeg har lige snakket med Josefine, og den lille sveske kan sige MORM når de kigger på billeder af Mormor...Tror du lige jeg blev stolt og rørt..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg på, du var parat til at starte swiften og køre derned for at se og høre det selv, vil jeg tro. Husk gos i morgen så du kan finde os.. :-)

   Slet
  2. GPS skulle der stå :-)

   Slet
 9. Haha - det er godt nok en klassisk drengeting, den der med alt metal på hjul, som kan bevæge sig :-)
  Deres begejstring er så stor, at den kun kan være smittende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er meget smittende, vi morer os herligt sammen med ham.

   Slet
 10. Åh, hvor er det sødt, Inge - ja, jeg kan huske det fra min søn. Dejlige billeder! Klem og god lørdag hos jer.

  SvarSlet