4. april 2012

Vadehavet..

IMG_9003Der var ikke meget vand i Vadehavet i lørdags, hvis vi havde haft lyst, kunne vi ha’ gået næsten tørskoede på havbunden over til Rømø.. IMG_9002Vi valgte nu at blive i bilen og køre derover. Der ligger en næsten ny golfbane på sydspidsen af øen, umiddelbart ser den ikke særlig spændende ud.. men det kan sagtens være meget anderledes, når man kommer ud på banen. Der er ingen tvivl om, at vind og sand er i spil hele vejen rundt. Umiddelbart bliver det ikke den højest prioriterede bane for vores vedkommende.

På vej ned til Havneby og golfbanen, stoppede vi ind ved den fine gamle redningsstation IMG_9012IMG_9014og Rømø kirke..IMG_9017

16 kommentarer:

 1. Smukke billeder fra Rømø, fin gammel redningsstation og kirke...En god dag til dig...Knus

  SvarSlet
 2. Hold da op som I nåede meget på jeres tur til Jylland. Den redningsstation er den smukkeste af slagsen, jeg har set. God påske til jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi fik kørt en del kilometre den weekend. Det er en meget fin og velholdt redningsstation. Tak i lige måde. :-)

   Slet
 3. Godmorgen, Inge, sikke fine billeder fra Rømø - der har jeg aldrig været, så det er spændende at se. Ha' en god onsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame.. jeg må indrømme at jeg synes Rømø er langt den kedeligste af vadehavsøerne.. Jeg holder meget mere af f.eks. Fanø eller Sild. I lige måde.

   Slet
 4. 'Næsten' tørskoede er heller ikke helt nok, hvis du spørger mig ... jeg ville helt sikkert osgå have snuppet bilen - og på Rømø er der flere gode steder at se - men golf har vi så ikke afprøvet derovre ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan vurderede vi også Ellen.. Tja det er der, men Rømø har aldrig rigtig fanget mig.. :-)

   Slet
 5. Kjempe fine bilder! Koselig kirke.

  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlet
 6. Dejligt med fine billeder :-) næsten fra hjemmebanen ;-)
  God påske herfra :-D

  SvarSlet
 7. Rømø er dejlig :)
  Håber I er blevet positivt overraskede over golfbanen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rømø har aldrig rigtig sagt mig noget særligt.. Vi har ikke spillet banen endnu, og ved heller ikke om vi kommer til det. :-)

   Slet
 8. Dejlige billeder fra Vadehavet. Vi holdt sommerferie på de kanter forrige år, der er mange dejlige steder at besøge - og aldrig har jeg set så mange får og majsmarker.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er mange skønne steder op langs vestkysten.. og rigtig mange majsmarker.. :-)
   Vi undrede os over mængden sidste år, og fik også en forklaring, som jeg desværre lykkeligt har glemt.

   Slet