28. januar 2012

Jeg leger..

med duotone, burned, cool og b/w konvertering i et lille nemt program Overleveren har anbefalet.fresie - inverse duotoneduo normalfresie - burnedHvid blomst - duotoneHvid blomst - coolhvid blomst - high contrastHvid blomst - burnedProgrammet hedder BWorks for Digital Cameras. og det kan konvertere et farvebillede til 10-12 forskellige scenarier.. Hvis du peger på billedet burde det fremgå hvilket scenarie jeg har brugt på de forskellige billeder.

13 kommentarer:

 1. Det ser spaendende ud :-)
  Saa fik I snee kan jeg se. Her er det ogsaa blevet 'koldt' og vi har endelig faaet lidt regn.
  Fortsat god weekend.

  SvarSlet
 2. Jeg så den anden dag at du også bruger PhotoScarpe. Hvis du vil lege lidt mere så prøv at trække de 4 ens billeder med blomsten over i funktionen Animeret Gif. Jeg tror det vil give en sjov effekt Når billedet selv skifter mellem de forskellige effekter.
  Bare sådan hvis du keder dig!

  SvarSlet
 3. Fine resultater du kan få med det program. Jeg kan rigtig godt lide duotone og cool, de får det der bløde skær, som er rigtig smukt til blomster.
  KH Anette

  SvarSlet
 4. Duotonen i brun, som du også anvendte for nylig på Emil, synes jeg er noget af det flotteste. Der er et gammelt skær over det samtidig med at det står skarpt som et nyt foto.

  SvarSlet
 5. Dejligt at det lille program faldt i din smag. Det hjælper jo så også at du har valgt nogle rigtigt fine billeder at lege med. Er ikke så begejstret for cool effekten, men de andre er rigtigt gode. Visuelt spændende billeder med god balance mellem skygge og lyse områder..

  Jeg håber du bliver glad for at have det ekstra stykke værktøj i skuffen..

  SvarSlet
 6. Hvor er det smukt! Spændende med sådan et program - det kendte jeg ikke, men det må prøves.
  Klem og god søndag til dig.

  SvarSlet
 7. Hvor spændende og go' "leg" :-)
  Jeg bruger Picasa og har også mange muligheder der. Men jeg kigger liiiige på det her også, så redskaberne er i orden når legesygen sætter ind.
  God søndag i snehytten:-)

  SvarSlet
 8. Dette er noget picasa IKKE kan. Jeg har prøvet og den overdriver effekterne grotesk (du finder den sært nok placeret under effekten nuance).. picasa er et skønt program i øvrigt, og jeg vil ikke undvære det. Men photoshop er blevet min hjemmebane.

  SvarSlet
 9. skønne billeder, jeg kan også bedst lide duetone, jeg er ikke til den blålige cooltone, den er for hård...Tror jeg finder programmet og gemmer det..;-D

  SvarSlet
 10. Tak fordi du deler din leg med os :-)

  SvarSlet
 11. Lene.. Ja her i Sverige er der kommet sne.. I lige måde til dig

  Jønne.. Jeg har aldrig leget med Animeret Gif, men det må jeg da lige have kigget på.. Tak for rådet.

  Anette.. Jeg fandt ud af, at det er vigtigt hvilket motiv man vælger.. Flere af mine billeder gjorde det intet godt for..

  Bettina.. Ja det er flot med det gamle skær på nye skarpe billeder, det bløder dem lidt op.

  overlever.. Jeg opdagede hurtigt at det bestemt ikke er alle billeder, som er velegnede til at lege med, men det er et rigtig fint lille program, præcis så nemt og tilgængeligt som jeg har brug for, jeg er glad for rådet og anbefalingen.

  Madame.. Tak skal du have, og god fornøjelse når du prøver det af.. :-)

  Dorthe.. Jeg valgte ret hurtigt Picasa fra, kunne slet ikke se lyste i det program. Ofte gør jeg slet ikke noget ved billederne, andet end at smide dem ind i Live Writer, hvor jeg har sat størrelse og vandmærke som standard. Rotering og beskæring klarer Microsoft Office Picture Manager så glimrende. Jeg går efter de små, hurtige og nemme redigeringsprogrammer. :-)

  overlever.. Picasa er prøvet af og valgt fra. Photoshop er for stort og nuanceret til at jeg gider det.

  Annemarie.. Det skulle du gøre, hvis du skal bruge et link siger du bare til.. :-)

  Velbekomme Lene.. :-)

  SvarSlet
 12. WOW hvor var der meget lærdom i denne tråd. Jeg fik virkelig lært nyt i dag. TAK for det:-)

  SvarSlet
 13. Det er dejligt at høre Dorthe.. her er en af bloglands kæmpestyrker.. vi bliver sammen bedre.. :-)

  SvarSlet