21. januar 2012

På Ollerup hos Meller..

Mosters smukke silkeabe har haft besøg fra Sjælland i dag.. IMG_6916Vi kørte en tur til Ollerup for at se og opleve Melanies univers.. Ollerup gymnastikhøjskole. På forsiden af deres hjemmeside står der “Ikke uden risiko”, det skriver vi under på i dag, Meller overroterde et spring i torsdags og landede lidt uheldigt, så jeg ville gerne over og konstatere ved selvsyn, at hun har det godt, samtidig var det en god lejlighed til et besøg på den gamle fantastiske skole, som har udklækket så mange super dygtige gymnaster. IMG_6929Selve skolen er ikke smuk, set udefra.. der er alt for mange underlige knopskydninger af haller og tilbygninger. IMG_6930Men for pokker nogle gode faciliteter de har derovre, hvis man er til gymnastik og spring, og det er Melanie, hun er i sit helt rette element. IMG_6972Jeg fik også lov at lege lidt, men det må I vente med at se til en anden gang.. :-)IMG_6968

7 kommentarer:

 1. Spændende billeder fra Ollerup, jeg håber Melanie bliver hurtigt frisk igen.
  Det må være fantastisk at være et sted, hvor alle har samme interesse og kunne udvikle sig i så gode omgivelser.
  KH Anette

  SvarSlet
 2. Det er et fantastisk sted; jeg kan godt forstå, at hun synes det er fedt - spørg Melanie, om du kan få nogle af springdrengenes videoer at se - man taber simpelthen underkæben. Min niece var på et springhold ½ år sidste år - det er utroligt, hvad de kan, synes jeg.

  SvarSlet
 3. Det var sjovt! For en halv time siden sagde min datter at hun skulle til Fyn og lave gymnastikopvisning på Ollerup Gymnastik højskole den 4/2. Hun bor og studerer i Århus hvor hun også går til gymnastik. Derudover er hun med til at træne et hold herhjemme i hendes gamle gymnastikforening lige så tit der er mulighed for det.
  Vi har ikke set opvisningen endnu men glæder os til det.

  SvarSlet
 4. Har også kun hørt godt om det sted, men har også haft den tvivlsomme fornøjelse at have lærere der var udklækket fra dét sted. Ingen idræt - kun gymnastik.. for pigerne altså. Den eneste bold vi fik lov at lege med var en rød gymnastikbold. Ikke lige min stil - var en solid(!) forsvarsspiller i den lokale fodboldklub. :-)

  Har hadet gymnastik af et ondt hjerte lige siden. ;-)

  Det har da udviklet sig en del kan jeg se siden vi besøgte stedet i 80´erne.

  Hun smiler og ser jo i øvrigt godt ud - håber hun kommer sig godt over den skade...

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder, Inge - jeg håber, jeres smukke silkeabe kommer sig hurtigt efter sit uheldige fald. For mig er det meget spændende at se billeder fra gymnastikhøjskolen, min mor gik på sidst i 40'erne. Klem og god søndag til dig!

  SvarSlet
 6. At blive handicappet, om end for kort tid, må være så surt, når man går på en skole fuld af spring og spræl.God bedring til din niece. Jeg er spændt på, hvad du nu fik rodet dig ud i :-)

  SvarSlet
 7. Anette.. Tak det håber vi også.

  Ellen.. Du har ret, det er så imponerende at se, vi har været til mange opvisninger og konkurrencer, . hvor Meller har været med, hendes styrke er spring på et højt plan.. :-)

  Jønne.. Ja det er da pudsigt at det lige ramler sammen. Hun kan godt glæde sig til at komme derned, og I kan helt sikkert glæde jer til opvisningen.

  overlever.. Hehe din stakkel, fodbold piger og gymnaster har ikke helt den samme tilgang til hvordan sport skal afvikles. Jeg er opvokset i en gymnastik familie, og har aldrig spillet fodbold, jeg ville ha' elsket den lærer :-)

  Madame.. Det håber vi også, din mor må hænge i anegalleriet dernede.. :-)

  Lene.. Det er så svært og surt at blive tvunget til at lade være med det man allerhelst vil, i hvert fald for en tid, men hun prøver at få det bedste ud af det.

  SvarSlet