29. januar 2012

Pisosse..

Nej jeg snakker ikke om håndboldfinalen.. Vi fører stadig, ikke med meget, men vi fører.. IMG_7104Jeg bander over at komme hjem til et hus, hvor der har været indbrudsforsøg.. Heldigvis kun et forsøg.. ingen er kommet ind, men listerne er brækket af et vindue, og udendørslyset er demonteret.. Det har været ret hensynsfulde indbrudstyve, hvis man kan snakke om at den slags idioter er hensynsfulde.. Der er ikke ødelagt noget af betydning, listerne er lagt pænt på bordet.. Lampen er ikke smadret, glaskuplen er løftet af og pæren er skruet ud, begge dele er lå pænt på fliserne..

Enten har noget eller nogen forstyrret dem, eller også har det været for besværligt, og de er smuttet igen. Huset er ret godt sikret på flere måder, det er hverken nemt at komme ind i eller ud af, og det ligger rimelig frit, så naboer og forbipasserende kan holde øje..

Men for fa… hvor er det irriterende at der overhovedet er forsøgt. Det er jo helt umuligt at lade være at tænke på det, næste gang vi forlader matriklen..

15 kommentarer:

 1. Desværre er det ikke kun invasive arter, vi må døje med. Vi har 7-9-13 ikke haft indbrud, men jeg ved, at jeg ville blive både stiktosset og ked af det.

  SvarSlet
 2. ajj hvor er det surt at I skulle blive udsat for det. Mere lys rundt om huset - og gerne noget der ikke lige kan afmonteres. Det er noget de har respekt for. Især når huset iøvrigt har masser af "indsyn"..

  Godt de blev udenfor. Andet er ikke til at bære.

  SvarSlet
 3. Din overskrift er ret passende. Sikke noget møj:-(
  Håber du hurtigt får det "væk" igen! Den slags må ikke gøre os angste, omend det er svær!

  SvarSlet
 4. Eric.. Det er præcis den følelse man får, jeg har et par gange før været udsat for indbrud, og den ene gang var jeg endda hjemme.. Det tog lidt tid at komme videre, og der bliver jo åbnet for såret hver gang.

  overlever.. Det er så træls, og jeg bliver så vred.. Lige nu er det OK, da de jo ikke kom ind.

  Det er det Dorthe, og det får os ikke til at sidde bange herhjemme altid, vi fortsætter med at leve livet både her og der :-)

  SvarSlet
 5. Øv hvor surt og irrirterende. Trods alt godt de ikke kom ind, men man bliver jo alligevel usikker og jeg kan forestille mig, at man ikke kan lade være med at tænke på det.
  Godt I har sikret huset godt.
  Knus herfra
  KH Anette

  SvarSlet
 6. Ååååh for pokker da også! Det er ikke rart.
  Jeg var gået helt i koma..
  Håber I kan ryste det af jer. Og få naboer til at se GODT efter næste gang I er væk?

  SvarSlet
 7. Øv og ja pisosse, hvor er det irreterende...Godt de ikke kom ind, men tanken er jo ikke rar..Knus..:-(

  SvarSlet
 8. Anette.. Ja vi er glade for at de ikke kom ind, jeg gad godt vide hvorfor de gav op, men kan fint leve med ikke at se og mærke mere til den slags.. :-)

  kongmor.. Nej det er bestemt ikke særlig rart. Men de kom heldigvis ikke ind, og det er vi super glade for.

  Annemarie.. Ja træls at komme hjem til, vi har heldigvis ikke planer om at være længe væk i den nærmeste fremtid..

  SvarSlet
 9. Øv Inge og jeg er så paranoid at jeg forestiller mig tyve, der holder øje med vores blog og hvornår vi ikke er hjemme, men det er nok langt ude. Har I overvejet alarmanlæg? Godt de ikke kom ind, for det har jeg hørt er det værste, den der følelse af at nogen har rodet i ens ting.

  SvarSlet
 10. Arh for hulen da. Ja. Pisosse. Og værre ord end det.
  I ville sikkert gerne vide, om det var for svært, eller de blev forstyrret - det ville jeg i hvert fald gerne have vidst.
  Man bliver så pokkers paranoid i en tid efter, men det går heldigvis over igen.

  Og håndbolddrengene vandt!

  SvarSlet
 11. Øv, hvor er det dog ærgerligt, Inge! Godt trods alt at det ikke gik værre. Jeg har været ude for det samme og husker endnu, hvor nervøs jeg blev længe efter. Klem og en god mandag til dig!

  SvarSlet
 12. Lene.. Ja den tanke kan man sagtens få, men det prøver jeg nu at fortrænge, for ellers kan man jo aldrig tage nogen stedet, ikke engang på arbejde.. :-)

  Ellen.. Der kom også et par noget værre ord ud.. :-) Du kan tro vi gerne ville vide hvad der egentlig skete..
  Yes de vandt, det var så fedt.. Sikke en fest.

  Madame.. Man kan ikke lade være at tænke over det, når man tager hjemmefra. Det er lidt træls. I lige måde.. :-)

  SvarSlet
 13. Sikken afslutning på en forhåbentlig, ellers god weekend!
  Tyve smadrer som regel ikke ting for at komme ind, siger de kloge, fordi det larmer. Selvom vi har garderet os i hoved og r.. med alarm osv. så kan det alligevel ske. De er jo hurtige de banditter. Mon ikke de er blevet forstyrret i deres foretagende.

  SvarSlet
 14. Hold da op Inge...det var lige gået forbi min næse, at I var blevet ramt af indbrud. En rigtig ubehagelig oplevelse. Jeg anbefaler helt klart en alarm og et naboværn ;-) Knus

  SvarSlet
 15. Pia.. Ja det var en dejlig weekend. Vi føler også vi har sikret os rimelig godt, og gør ikke mere ved det.

  Gitte.. Det blev heldigvis kun til et forsøg.. begge dele er gode ideer. :-)

  SvarSlet