23. januar 2012

Jeg overvejer..

at bestille et abonnement på det her blad. IMG_6991Men inden jeg gør det, vil jeg da lige høre om der er nogen af jer, der har erfaring med bladet.. eller med andre fotoblade. Jeg ved godt jeg kan finde en masse fotorelateret information på det store internet, men jeg kan nu godt lide at have et rigtig blad mellem hænderne.. :-)

Køber du fotoblade.. og hvis du gør, hvilket blad vil du anbefale og hvorfor..??

22 kommentarer:

 1. lån på Roskilde Bibliotek i første omgang, så kan du jo se om det er noget du selv vil købe :)

  SvarSlet
 2. Hej Inge

  Jeg holdt Digital magasin i et års tid, da jeg skiftede fra mit gl.spejrefleks kamera til digital kamera og var meget glad for det. Det var lærerigt. Synes det med sort/hvid ser spændende ud og du har (tror jeg nok) meget bedre grej end jeg og kan derfor meget mere. (og måske lære mere)
  Jeg låner i øvrigt tit bøger med foto på biblioteket .-)
  Ha' en dejlig aften :-D

  SvarSlet
 3. Jeg har også holdt det blad, men der var for mange reklamer og for mange artikler om ting jeg ikke interesserede mig for eller anmeldelser af udstyr der ville kræve en lottogevinst at få fat i, så jeg droppede det igen og køber bøger på amazon i stedet. Ingen reklamer og nøjagtig om det emne jeg ønsker...

  SvarSlet
 4. Ser jo ut som det er et blad for deg...håper du får nyttige tips Inge.

  Mange flotte bilder nedover her....
  Emil har fått opp farten ser jeg:))))
  Klem til deg:)

  SvarSlet
 5. Tak Anne, jeg vidste ikke man også kunne låne blade.. :-) Det lyder som en god ide.

  Dorthe.. Tak skal du have, du bruger også biblioteket.. Det vil jeg tænke over, jeg kommer der aldrig, da jeg hader at skulle aflevere bøger igen. :-)

  Tak overlever, jeg ved faktisk ikke rigtig, hvor min interesse ligger, det var derfor jeg tænkte et blad var mere all round. Jeg tænker heller ikke på at holde det i al evighed, men at købe et gave abonnement til mig selv.. :-)

  Guri.. Det er første gang jeg har prøvet at købe det, men umiddelbart ser det ret godt ud.. :-) Ja Emil er kommet op på benene, det er så sjovt. :-)

  SvarSlet
 6. Jeg vil også anbefale biblioteket...har benyttet det flere gange så jeg lige kunne "teste" bladene inden et evt. abonnement.
  Det blad du viser...hvilken udgave er det? En god aften til dig..knus

  SvarSlet
 7. Tak Gitte.. Det er nr. 2/2012 jeg købte det i går, det er det sidste nye.. :-)

  SvarSlet
 8. To tell you the truth I've never subscribed to any journal. If you need information you can find a lot on the internet. But with absolute certainty that in this magazine you will find very interesting things.
  s.

  SvarSlet
 9. Det er desværre det eneste blad på dansk. Ind i mellem interessante artikler, men jeg er stoppet med at abonnere. Køber det dog tit alligevel. Abonnerer på det engelske "Digital Camera World". Det er OK men altså på engelsk. Kan kraftigt anbefale YouTube som den store læremester og inspiration. Er dog selvfølgelig også på udenlandsk.

  SvarSlet
 10. Digital Foto er næsten det eneste på dansk. Der findes også Zoom, som mere er for profferne ;-)

  SvarSlet
 11. Jeg køber ikke fotomagasiner, men læser på nettet og har nogle fotobøger, men prøv det man kan jo altid opsige det igen...Fine billeder fra Ollerup og af Melanie, godt at hun ikke er kommet slemt til skade...Jeg har slet ikke fået afprøvet min blitz særligt meget jeg glemmer jeg har den..;-D knus

  SvarSlet
 12. Spændende emne, Inge! Jeg tror, jeg ville låne bøger og blade på biblioteket, men det er sjovt at se svarene herover. Klem og en dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 13. John har holdt det i flere år, men sandt at sige overvejer han tit at opsige det - og alligevel gør han det ikke ... lån nogle af hans blade med hjem, når I kommer næste gang, så kan du selv dømme.
  Der er ofte nogle udmærkede tips på den dvd, der følger med bladet.

  SvarSlet
 14. Thank you Leovi, I know I can find a lot of Photo information on the Internet, but sometimes I love to read a magazine.. :-)

  Per.. Ja jeg så der var de to på dansk, men Zoom lignede ikke noget for mig.. :-) Jeg tror jeg starter med at låne mig frem.. :-)

  Annemarie.. Tak skal du have, du var da ellers en af dem der agiterede en del for en blitz. ;-)

  Madame.. Det ender det nok også med at jeg gør.. :-)

  Ellen.. Det tilbud tror jeg da gerne jeg vil tage imod.. :-)

  SvarSlet
 15. Tilbage i 1970erne havde Roskilde en blad"kiosk", der forhandlede mange forskellige fotoblade, flest engelske, men også tyske, og når jeg besøgte min storebror, måtte vi lige lægge vejen forbi!! Billigt blev det aldrig, men fordelen var trods alt, at jeg kunne bladre i de, som virkede til at indeholde noget af interesse, og kun købe det/de med brugelige guldkorn ;-)

  Jeg ville også sige Ja Tak til at låne nogle af Johns blade :-D

  SvarSlet
 16. Nu ved jeg jo ikke hvilken du tænker på, men vi har stadig en "rigtig" bladkiosk i Algade, tæt ved Stændertorvet.

  SvarSlet
 17. Heisan Inge:)
  Fotobladet fikk jeg som gaveabonement...har nå lest 3-4 blader..det er ok,men for meg så syns jeg det blir vel mange tester hver gang.Men det er gode tips og innføring i foto også...så jeg får se hvor lenge jeg vil abonere:))

  SvarSlet
 18. Hej Inger Marie
  Jeg har fået tilbudt at låne nogle af de tidligere numre, så det vil jeg nok starte med, før jeg begynder at abonnere på det selv. :-)
  Tak for kommentaren.

  SvarSlet
 19. Efter lidt Googleri fandt jeg et foto af Algade 5, og det byggeri genkender jeg, så City Kiosken er rette sted. Ejeren er næppe den samme, og jeg registrerede, at åbningstiderne er kortere nu om stunder ;-)

  SvarSlet
 20. Det er rigtigt anjoe.. den hedder City kiosken, og den eksisterer i bedste velgående. ;-) Det er lidt som at træde tilbage i tiden at gå derind, der er ikke ændret noget som helst i hvert fald ikke i de år jeg har boet i byen.. :-) (siden 1988)

  SvarSlet
 21. ...og dengang kom jeg der jo heller ikke længere, Inge - i øvrigt fik flere af Ringsteds bladkiosker udbygget blade af alskens art i de mellemliggende/efterfølgende år, så jeg blev ved med at blive lokket i fordærv; stadig dog at gennemse fotoblade forud for evt. køb :-D

  SvarSlet
 22. Det er nemt at blive lokket i de kiosker med det store udvalg i magasiner og blade, jeg kan også bruge en del tid på at stå og bladre.. :-)

  SvarSlet