8. april 2011

Traner..

Traner - udsnitTraner der spiser, letter, lander, danser, løber, flyver højt og lavt.. traner i massevis, jeg har ingen anelse om hvor mange der var, men de var mange, som i rigtig rigtig mange.. :-)traner i luftenVi kørte til Pulken, samme sted som Ellen anbefalede i sidste uge. Solen skinnede og det blæste en hel pelikan.Traner - udsnit 1Sandet føg ind over området.. tranerne virkede helt ligeglade.. P1030774IMG_0071Vi var der et par timer, og det meste af tiden havde vi tranerne helt for os selv, sammen med svaner, måger og flere forskellige ænder og gæs.

Wauu en oplevelse..

7 kommentarer:

 1. Hvor var det godt, at I fandt stedet, men måske en anelse ærgerligt, at det var sådan et blæsevejr, for de ser ud til at skutte sig en lille smule. Det var da også lidt af en sandstorm I kunne præstere der - på det øverste billede kan man sagtens fornemme på tranernes fjer, hvor meget det blæser :-)
  Sjovt alligevel, at der ikke var flere tilskuere...

  SvarSlet
 2. Jeg gad godt være der hvor I var :-) Men det kan være det lykkes et andet år :-)

  SvarSlet
 3. Sikke en oplevelse, lidt ærgeligt at det blæste så meget igår...Men du har da fået "fanget" en masse traner..Dejlige billeder og vi må derop når vi engang får bil...;-D

  SvarSlet
 4. Ellen.. Der var rigtig god gang i vinden.. de virkede ret upåvirkede af det.. Alle vendte mod vinden og der var fart over feltet når de kom susende ind over i medvind.. :-) Det var et fantastisk skue, og herligt at have det næsten for sig selv.. :-)

  Lene.. Det håber jeg da, vi kan byde på et opvarmet gæstehus, hvis I mangler overnatning.. :-)

  Annemarie.. Det var et imponernede skue.. Det er nok lige det koldeste at køre herop på MC, men i bil er det kun en smuttur.. og har I lyst at se huset i skoven, så er I meget velkomne.. :-)

  SvarSlet
 5. Og tænk en gang endelig tilfreds blev Bobby,
  han droppede nemlig lystfiskeri som hobby.
  Golf var nu hans nye hobbyfavorit.
  Endelig kunne han hjemme prale uden at få det skidt,
  for aldrig mere det værste nogensinde kunne ske,
  nemlig at én sagde: ”Jamen Bobby da, lad os fisken se!”

  God weekend :-)

  SvarSlet
 6. Man må jo lade dem - svenskerne altså - Traner det har de ;-)
  Det må have været en fantastisk oplevelse :-)

  SvarSlet
 7. Per det var fantastisk.. jeg er sikker på du ville have elsket at være der.. :-) Du har jo nok det rigtige objektiv til at få meget bedre billeder.. :-)

  SvarSlet