9. juli 2011

Der er noget om snakken..

det er sjovt på Bakken.. Det regnede da vi stillede bilen, men det stilnede af, mens vi daskede rundt og fik tiden til at gå inden aftenens første forestilling i Cirkusrevyen 2011.P1050824Vi blev godt underholdt et par timer, der var rigtig sjove indslag.. Ulf som farmor Margrethe der passer børnebørnene, og Lisbeth Dahl der synger sin selvskrevne og totalt kiksede sang, sammen med James Price som spiller falsk.. ;-), det var forrygende morsomt. Der var også flere andre virkelig morsomme indslag, men samlet set, var det en smule tyndt.

Ud over de årligt tilbagevendene og gennemgående indslag, savnede jeg det eller de lynende skarpe og morsomme indslag, som gør at man husker 2011, som Cirkusrevyen med den der helt specielle sang.. Det er svært at forklare, men jeg synes der manglede bid og skarphed i årets forestilling.P1050817

Efter revyen havde vi bestilt bord på La Collina, en ganske udmærket italiensk restaurant, blot undrede jeg mig over, at der var tomme borde og masser af tjenere, som tilsyneladene ikke var ved at løbe livet af sig, og alligevel hørte vi flere gange, at de afviste gæster, på grund af manglende plads.. Det må gå rigtig godt, når man har råd til IKKE at byde alle gæster indenfor. Da vi var færdige og ville betale, var vores tjener forsvundet fra jordens overflade, i baren kunne de ikke modtage penge, et par af de andre tjenere kunne heller ikke.. det var jo ikke deres bord. Først da vi begge stod op med jakkerne på, og var på vej ud af døren, dukkede det søde væsen op og fik sine penge.. P1050819Solen var kommet frem og Bakken fremstod fra sin grønneste og smukkeste side resten af aftenen. P1050818P1050830

Vi havde en dejlig aften på Bakken.

11 kommentarer:

 1. Lidt synd, men forstår godt hvad du mener, men det må nu også være svært at levere en næsten bedre vare hvert eneste år.

  Den restaurant gider jeg ikke, så tak for 'anbefaling' ;-) Gad vide, om det er en forretningspolitik, som indehaveren selv har stukket linjerne ud for? :-)

  SvarSlet
 2. Kunne blitt et billig måltid skjønner jeg:)
  Dere var ikke alene på cirkusrevyen ser jeg....masse folk.
  Ha en fin lørdag Inge, klem fra meg:)

  SvarSlet
 3. Sikke spændende oplevelser, I har haft! Men man forstår jo ikke rigtigt, at gæster blev afvist, når der var plads i restauranten.
  Jeg trænger til en tur på Bakken - det må jeg hviske Monsieur i øret :-)
  Klem og rigtig god weekend til dig!

  SvarSlet
 4. Mon tjenerne havde aftalt arbejd-langsom-dag ;-)
  Godt I fik jer en Bakketur bagefter.

  SvarSlet
 5. Ellen.. Du har ret, det er svært at blive ved med at være bedre, sjovere og skarpere.. De gjorde det godt derude i teltet.. :-) Restauranten var OK til prisen, men det er nok ikke et sted vi gider komme igen :-)

  Guri.. Hehe.. måske skulle vi bare være gået.. :-)) Nej vi var bestemt ikke helt alene, der var udsolgt, og det er der vist store set hver eneste forestilling. Klem og god aften til dig.

  Madame.. Det forstod vi heller ikke.. :-) Du må hviske Bakken, Bakken, Bakken indtil Monsieur inviterer dig derud, ellers må du selv invitere ham.. :-) Klem og god weekend til dig.

  Hehe Lene.. det kan være det var grunden.. :-)

  SvarSlet
 6. Sikke en irriterende oplevelse med revyen. Måske mangler de nogle nye tekstforfattere?
  Og den restaurant lyder kedsommelig - uanset hvor god maden så ellers er.
  Men trods alt lyder det som en god aften!

  SvarSlet
 7. Sådan en restaurant har de også i Hua Hin. Der er den bare indisk. Det er sådanne restauranter, man kun kommer 3 gange. Første, eneste og sidste ;-)

  SvarSlet
 8. Vi har også planer om at besøge bakken i vores sommerferie og nu ved jeg da hvor vi ikke skal spise..
  Tak for det

  SvarSlet
 9. Det bliver spændende hvad vi, læs jeg, mener om revyen til den tid :-)
  Men revy er vel revy! Vores, efter nogens mening, helt fantastiske, Nyk. F. revy, er efter min mening som din beskrivelse, men her i huset har vi ikke samme mening om den slags :-) Allan synes altid det er fantastisk og morer sig kosteligt af det hele.

  SvarSlet
 10. kongmor.. Det er faktisk et rigtig godt bud på fornyelse.. mange af tekstforfatterne er gengangere, også fra tidligere år.. :-) Maden var udmærket til prisen, men ikke noget særligt. Men vi nød Bakken, underholdningen og hinanden. :-)

  Per.. Det var langt at rejse for en dårlig indisk restaurant.. Ja du har ret, vi har været der 3. gange nu. :-)

  Jønne.. Det skulle I gøre, og vælg en dag med godt vejr, tag evt. en madkurv eller kaffen med en tur ud i dyrehaven, man skal ikke ret langt væk fra Bakken, før der er stille, smukt og masser af dyr. Jeg ved ikke hvilken restaurant derude, man skal vælge, det er jo et sted med mange mennesker, hvor bordene helst skal fyldes så ofte som muligt, så de helt store kulinariske oplevelser tror jeg ikke man får derude.

  Pia.. Ja jeg er også spændt på hvad du synes om den. Der er skam masser af grin og gode historier, og vi morede os da fint, men der var bare ikke den der helt specielle overraskende og bidende skrappe sketch, altså ud over Ulf og Lisbeth, med deres årlige gengangere, som virkelig var hylende morsomme. :-) Flere af indslagene var også så korte, så jeg synes det er en overdrivelse at sætte dem i programmet som navngivne numre.. :-)

  SvarSlet
 11. Måske har et maveonde sendt de fleste kokke hjem, hvormed antallet af spisende gæster må reduceres, hvis bestillinger skal kunne klares inden for rimelig tid ;-)

  Nåh pyt, I fik jo både god underholdning og mad, selv om du gerne ville ha' uddelt flere stjerner!

  SvarSlet