7. juni 2010

Dyrskue i Roskilde…

Jeg tog rigtig mange billeder i lørdags på Dyrskuet.. da jeg kom hjem og kiggede dem igennem, gik det op for mig, at jeg har da vist et eller andet med køer.. altså dem på 4 ben og store sorte øjne..:-))

Her venter vi på kåring af skuets bedste kvægbesætning …Dyrskue 2010 008 Dyrskue 2010 013 Dyrskue 2010 025 Dyrskue 2010 036 Dyrskue 2010 039 Det er åbenbart bagfra man bedst vurderer sådan en besætning. Dem der fører dyrene rundt gik baglæns foran hovedet på dyrene hele tiden. Kåringen går ikke kun på hvordan dyrene ser ud, der bliver også set på hvordan de præsenteres, passer sammen, er sat sammen i gruppen, om de kan gå pænt og ordentligt rundt osv... Jeg tror det er et stort arbejde at få klargjort sådan et hold til et dyrskue, og få lært og trænet dem til at opføre sig pænt, selv om de er ved at kede sig ihjel, eller stressede, eller i denne weekend alt for varme.. Alle grupperne klarede sig rigtig fint.

Desværre kan der kun være en vinder, og det blev, den her flotte gruppe Limousiner…Dyrskue 2010 011 Dyrskue 2010 010 Dyrskue 2010 012

6 kommentarer:

 1. Hehe, ja det var mange ko- og menneskerumper der :-))
  Vinderne er flotte dyr....:-))

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder, Inge, jeg har bestemt også noget med køer - den slags altså - og skotterne får også smilet frem ...;)

  Regnvejrsklem!

  SvarSlet
 3. Hihi jeg får lyst til gi' dem et lille klap bagi....fine billeder, giver også lyst til en god bøf....

  SvarSlet
 4. @Annette.. det er da lige det der er..:-)

  @Madame.. ja den slags køer kan vi li... de andre gider vi ikke.. :-)

  @REJEN.. :-) ja det kunne ha' været sjovt at sprede flokkene lidt.. og der gik mange gode bøffer rundt derude..

  SvarSlet
 5. Jamen er det da ikke det, det altid har drejet sig om for mennesker såvel som dyr? Altså at have et godt bagparti? Eller på godt dansk: en lækker r.. ? Gælder for både han- og hunkønsvæsener.
  :lol:

  SvarSlet
 6. Jo det er det da Ellen... når enden er god er alting godt... :-))

  SvarSlet