12. juni 2012

Sommer i København..

P1020419P1020421P1020420

16 kommentarer:

 1. Det var ellers noget af en flyder!
  En hel by!
  Hvis jeg var ombord der, ville jeg nok ikke blive søsyg som jeg ellers altid bliver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et imponerende stort skib der lå der i dag.

   Slet
 2. Nu tog Kong Mor ordene ud af munden på mig :-) Jeg ville også have kommenteret på skibets størrelse; det er dog ganske enormt. Er det et krydstogtskib?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror bestemt det er et krydstogtskib, der ligger rigtig mange derinde her om sommeren.

   Slet
 3. Sommertid er krydstogttid - eller er det omvendt? - i København :-)

  Hvis jeg en dag skulle få en ret stor sjat penge til overs, ville jeg afprøve konceptet. Men så skulle der altså også være råd til at blive afhentet med helikopter, for jeg har svært ved at tro, at jeg ikke ville blive ramt af en eller anden form for udvidet klaustrofobi på trediedagen. Men det er nok bare mig. Der er jo tilsyneladende rigtigt mange mennesker, der synes, det er helt skønt ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke hvad der kommer først, men der er mange af de store skibe hver eneste dag her i sommertiden.. :-)

   Jeg har aldrig været på krydstogt, og har heller ingen ambitioner om at prøve det. Jeg tror jeg ville have det som dig, efter ganske få dage, ville jeg ikke orke at være der mere, jeg foretrækker helt klart mindre både med køl og sejl.

   Det eneste krydstogt som kunne lokke mig er Hurtigruten fra Bergen og nordpå.

   Slet
 4. Og sandskulpturer har I også :-) Herlige sommerbilleder

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har vi åbenbart, jeg har nu kun set dem fra Skuespillerhusets bro.. :-) Må se om jeg kommer derover en dag inden de forsvinder.

   Slet
 5. Et flydende højhus...Tror også jeg efter nogle dage ville få et flip og savne noget grønt omkring mig, men det kan jo selvfølgelig være at de har lavet et af dækkene om til en skov..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. ja det kan selvfølgelig godt være, men jeg ville nok alligevel smutte ret hurtigt.. :-)

   Slet
 6. Dejlige billeder, Inge - det er da en af fordelene ved at arbejde i København, at du får nogle skønne billeder. Krydstogtskibet her er jo helt vildt stort :-) Klem og god onsdag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAk skal du have Madame.. Jeg glemmer ofte at bruge mit kamera herinde, når man ser den samme udsigt hele tiden, bliver man også lidt fyldt op og tænker.. Jeg har jo taget en milion billeder af havnen og Nyhavn, ingen gider se dem inkl. mig selv.. :-)

   Slet
 7. Jeg var på krydstogt i Caribien i 2005. Det varede 9 dage og man sejlede 2-3 dage før vi nåede den første ø vi sku' besøge. De første dage var jeg ved, at gå til over at være på havet og ikke se land, jeg rendte rundt som en løve i bur. Men så faldt jeg til og fandt ud af at nyde alle tilbuddene ombord og slappe af. Mange mener det er en ferie for pensionister, men for mig mindede det mere om familieferie med masser af sjov underholdning for hele familien og børnepassere/underholdere som ungerne elskede. Slet ikke noget dårligt koncept!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maj-Britt
   Jeg har også sejlet derovre, men på en alm. sejlbåd, og vi havde ofte ret ondt af alle de mennesker der var ombord på de store kasser. De havde slet ikke den frihed vi havde på det samme vand.
   :-) Inge

   Slet
 8. Når du færdes så meget på havnen kunne du nok godt bruge denne side
  http://www.marinetraffic.com/ais/
  Der kan du zoome ind på kortet og finde alle oplysninger om skibene i området. De blå er passagerskibe og hvis du klikker på et kan du se mange detaljer som størrelse, billeder eller sejlspor det sidste døgns tid. Jeg bruger den side rigtig meget for at få min nysgerrighed styret.
  Den på dit billede må være AZAMARA JOURNEY som nu ligger i havnen i Rønne. Den er 180 meter lang og 30 meter bred så den er faktisk slet ikke så stor.
  Held og lykke med vejret. Her i Sønderjylland er der overskyet men ingen regn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for linket Jønne, det skib ser åbenbart større ud end det er.. Hvis jeg er rigtig nysgerrig, går jeg som regel over og kigger på skibene, men det er sjældent de ligger så langt inde i havnen som den her.
   Vi har desværre også overskyet - ingen regn - og ret lunt.

   Slet