4. marts 2013

Intet nyt er godt nyt..

Det er snart mange måneder siden vi har været i det lille hus i skoven. Vi har ellers tidligere brugt det en del om vinteren, men det er ikke blevet til noget i denne vinter. IMG_9886De sidste par vintre har der været rigtig meget sne og is deroppe, og vi gider ikke flytte mere sne end det, vi skal skubbe rundt med her i Roskilde.. Bl.a. derfor har huset i skoven stået ubeboet hele denne vinter.

På vej op til Ellen og John i lørdags, kørte vi omkring vores eget lille sted. Der er stadig meget sne og is overalt i skoven, vejene er ikke særlig fremkommelige, men vi kom både op og ned uden de store problemer.

Vi har et par naboer, som bor fast på vores skovvej, de holder øje med det hele, og de mange fodspor rundt omkring huset fortæller os, at vores gode genbo jævnligt tager en tur rundt og tjekker, at alt er som det skal være. Når ikke vi hører noget fra dem, er det godt nyt.. :-)

Efter det korte besøg i skoven, er abstinenserne begyndt at melde sig. Vi savner stedet, og glæder os meget til at holde påskeferie i vores svenske skov.

20 kommentarer:

 1. Det er rart med fristeder og gode naboer. Vi sukker vist alle efter forår, så vi kan komme ud og nyde fristederne, hvad de så end er.

  Uden for denne hytte skal den ikke meget over 15 grader, før du ser mig sidde på terrassen med passende påklædning, plaid og længselsfulde blik mod havegrillen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sad i solen på terassen ½ times tid i går eftermiddags.. Godt pakket ind, men hvor var det skønt.. :-)

   Slet
 2. Jeg kan forestille mig, at det rykker i jer, når varmegraderne tager over, for stedet ser jo skønt ud. Lidt sol og en god kop kaffe på terrassen. Så leves der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh det glæder jeg mig til.. Udendørslivet kan kun komme for langsomt igang lige nu.. :-)

   Slet
 3. Det ser også ud til at I har mere sne der, end de fleste andre steder vi nåede at stifte bekendskab med. Vi satser på at vejret bliver helt sommeragtigt i påsken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der ligger en del sne i vores skov, det værste er nu de isglatte skovveje.. Spørg du bare Allan hvad han mener om is.. :-)

   Slet
 4. Der er godt nok en del sne tilbage hos jer i sverigeudgaven.. men dejligt at se at alt er som det skal være og at huset tålmodigt venter på jer til påsken.

  ... og så vil vi gerne have ordentligt påskevejr, ikk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi blev også noget overraskede, nede i Höör var der ikke nær så meget. Men det ligger selvfølgelig længere oppe i skoven.

   Jep vi stemmer for dejligt påskevejr.. :-) og også ugen efter..

   Slet
 5. Kan godt forstå at I får abstinenser, håber at noget af al sneen er væk når påsken kommer...;-D Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Lidt mindre sne er meget velkomment.. :-)

   Slet
 6. Jeg kan godt forstå, I savner jeres smukke sted, og nu bliver det jo snart forår ... Klem og rigtig god tirsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi glæder os til at tage det i brug igen.. :-)

   Slet
 7. Uha - jeg ville være død af abstinenser, hvis der nogensinde skulle gå så lang tid :-)
  Vi satser også på påske i Sverige, men kun, hvis vi er færdige med en vis gård ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været en lang vinter uden at komme til Sverige.. Men nogle gang bliver det jo sådan, hvad enten man vil eller ej.. :-)

   Slet
 8. Det er forståeligt, at I har valgt det svenske sneskubberi fra. Men nu kommer der jo lysere, varmere tider også der, og så må det være dejligt at have et lille hus i skoven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver så godt at komme derop igen, vi er meget glade for vores lille hus i skoven, det er så anderledes end det vi har her i Roskilde.

   Slet
 9. Hvor bliver det godt at komme derop til påske. Når alt er lysegrønt, fuglene kvidrer, solen skinner og og :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhhh det ville være SÅ perfekt med lidt lysegrønt, men jeg tror påsken falder for tidligt i år.. :-) Fuglesang og sol tror jeg til gengæld meget på.

   Slet
 10. Det lille hus i skoven ser skønt ud. Der kan man godt drikke kaffe udenfor i solen bare det er 10 grader, man kan jo klæde sig på efter forholdene.

  Jeg har det ligesom Eric, det skal ikke være mere end 15 gr. før man ser mig nede på Torvet med en Latte i den ene hånd og et søm til min ligkiste i den anden.

  Ja påsken falder rigtig tidligt i år, men mon ikke I skulle kunne få det snefrit inden da?

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan fint drikke kaffe ude, også selv om temperaturen ikke er ret høj, både oppe i skoven og på Torvet i byen.

   Jeg håber sneen når at forsvinde inden det bliver påske.

   Slet