synger snart på sidste vers. Der har været fart over feltet, både arbejdsmæssigt og privat. De eneste som har slappet helt af er Hr. Canon og Frk. Lumix. De få billeder jeg har fra denne uge, er lynskudt med mobilen..
Her er et skud fra et møde i Folketinget i onsdags.. Selv om jeg har boet på Sjælland siden 1988, og har arbejdet i København de sidste 18 år, så er det første gang jeg sætter mine ben indenfor murene på Borgen.. Og så var det ikke engang på selve Christiansborg, jeg var til møde, men i Provianthuset ved siden af. Jeg må simpelthen snart gøre alvor af, at deltage i en rundvisning derovre..
En af mine yndlings tøjpushere afholdt modeopvisning, flot præsentation af forårets nye styles, Lisette havde købt biletter til os, vi fik både mad, drikke og lækker goodiebag med os hjem, samtidig var vi begge heldige at vinde et par af de mange flotte gaver, Jette udloddede de efter opvisningen. Jeg benyttede mig også af lejligheden til at supplere garderoben med et par fede forårsklude.. :-)
De sidste to billeder skød jeg i aftes, det er ren forkælelse på en god torsdag.. Ristet rugbrød med stenbiderrogn, rødløg og cremefraiche.. og Hasses hjemmelavede lakrids mandler..
Weekenden byder forhåbentlig på arbejde til både Hr. og Frk. Kamera.. Når I læser dette sidder jeg i bilen på vej til årets første weekend i det lille hus i skoven..
Mere af den slags!
1 uge siden
Uhm, Hasses hjemmelavede lakridsmandler ser dejlige ud! Og det lyder skønt at være til modeopvisning - tillykke med det nye forårstøj! Og rigtig god tur til Sverige :-)
SvarSletLakridsmandlerne er stærkt vanedannende.. :-) Tak vi stornyder at være heroppe igen.
SletJeg vil .. enten have en opskrift på de mandler eller trakteres med dem en dag ved lejlighed. Altså.
SvarSletHåber Sverige tog vel imod jer og at huset ikke er alt for længe om at blive varmt. Tror jeg kender nogen der allerede nu har puttet noget i en brændeovn.
ps.. tak for at du fandt en lille times tid til mig i din travle kalender.
Begge dele er muligt.. :-) Opskriften er såre simpel.. Rist en 200 gr. mandler på en varm og tør pande, kom en lille bitte smule olie på, rør rundt så olien fordeles på alle mandler, drys 2 tsk lakridspulver over mandlerne, rør rundt til pulveret er fordelt på mandlerne, hæld mandlerne i en skål..
SletKunsten er at dosere olien rigtigt, der skal kun lige så meget på at lakridspulveret kan hæfte, hvis der er for meget glider det af.
Jeg tror vi kender de samme som Overleveren ;-)
SvarSletSå I er også heroppe - er det ikke bare skønt at være her igen?
Det skulle ikke undre mig.. Ja vi er her, og det er SÅ dejligt.
SletUhm de lakridsmandler ser rigtig gode ud. God weekend til jer. Kan ikke mere skrive min rigtige blogadresse så den linker til en gammel blog.
SvarSletDe er også super lækre.. jeg ved godt muligheden for at skrive navn og URL ikke er tilgængelig pt.,men jeg blev så træt af alle de spammails jeg fik.
SletFint med en mobil der klarer det nødvendige når canonfotogafen holder fri. God weekend i det svenske.
SvarSletJa canonfotografen har holdt helt fri. Tak skal du have, vi nyder at være her igen.
SletChristiansborg taler vi også jævnligt om, at vi gerne vil se en dag. Uhm... mandler, det spiser jeg en lille håndfuld af hver dag, dog uden lakrids, men det lyder altså godt med lakrids, så en opskrift vil ikke være at kimse af. God weekend i det svenske.
SvarSletJeg har skrevet opskriften under overleverens kommentar, den er super nem.
SletTak skal du have Pia, vi nyder at være her igen.
Jeg elsker stenbiderrogn, og foretrækker den helt klart på ristet og lidt sprød rugbrød. Hjemmebagt rugbrød er så godt, det har vi også tidligere ekseleret en del i.
SvarSletTak, her er skønt, og vi kan sagtens varme huset op.