20. oktober 2014

Blandede bolsjer fra stranden..

Jeg bruger ikke meget tid på stranden når jeg er på ferie, hvis og når jeg kommer i nærheden af en strand, er det altid for en kortere bemærkning, måske for lige at dyppe tæerne, eller for at få en kop flydende på den nærmeste strandbar. Det er aldrig mig man finder i en strandstol eller liggende på ryggen med næsen i solen, det har jeg ikke temperament til, men når vi er der, har jeg som regel kameraet med, der er altid gode og farverige motiver at finde ved vandet.. IMG_3258IMG_3265IMG_3275IMG_3271

22 kommentarer:

 1. Jeg kan kun være enig, men det er da et helt forkert billede du har på din blog oppe i venstre hjørne så ;-)
  Dagens billeder står i stærkt kontrast til vejret i går. I dag har det været tørt og solrigt. Det er lige før man kunne gå rundt lige så let påklædt som på dine billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaaaa.. Det er godt set Pia, billedet er taget for flere år siden, på vej til lufthavnen i Alicante, vi har fundet en bred stensætning v en restaurant, og samler energi til at tage hjem efter en dejlig ferie. :-) men du har ret i at det ligner en strand hvir der slikkes sol.

   Slet
 2. Hvad strande angår, er vi 100 % på linje, men det har vi vist været inde på før ;-)
  Jeg kan også finde på at dyppe tæer, men helst aldrig mere end det ... vandhund bliver jeg aldrig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har vi vist.. :-) Jeg bliver heller aldrig en rigtig vandhund.

   Slet
 3. Har det samme måde - har dog lidt mere tålmodighed når børnebørnene er med. Herlige billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret, når det drejer sig om børnebørn er tålmodigheden en helt anden. Tak.

   Slet
 4. Da jeg var ung, kunne jeg ligge på en strand og dase i timevis... men ikke mere. Nu foretrækker jeg at gå lange ture langs vandet i stedet for... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også skønt at gå langs vandet.. :-)

   Slet
 5. Osse mig. Jeg gider heller ikke ligge på stranden uden at foretage mig noget. Og nu, hvor jeg får ondt i ryggen af at ligge på maven og læse, gider jeg slet ikke. Men I har da haft dejligt vejr, når man ligefrem kunne ligge og dase den på stranden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var super dejligt vejr, og der var masser af folk på strandene. :-)

   Slet
 6. Som talt ud af min mund :) og sikke fede billeder du har fået i kassen.

  SvarSlet
 7. Skønne billeder, Inge :-) Jeg gider heller ikke ligge og koge på stranden - så meget hellere fotografere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, der har vi helt ens interesser. :-)

   Slet
 8. Dejlige billeder - især nr. 1.

  Da jeg var ung, kunne jeg også ligge på stranden i timevis, og det var nærmest et succeskriterie for mig at blive så brun som muligt. Det gider jeg ikke længere. Jeg bliver rasløs og vil hellere gå op ad et bjerg eller lignende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Hanne. :-)
   Man bliver hurtigt rastløs af bare at ligge og stege.

   Slet
 9. Hvor er det sjovt at få historien bag dit billede i siden. Jeg har altid troet, at du lå på en drømmeseng :-) Jeg kan godt sole mig, hvis jeg har en bog eller det blæser lidt eller jeg har selskab, ellers er jeg også helt klart til aktiv solbadning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har ligget på en drømmeseng.. :-) jeg elsker at være ude i vejret, men hvis jeg skal læse ude, skal det være i skyggen. :-)

   Slet
 10. Herlig bilder ... skulle vært deilig med litt sol og sommer igjen nå. Jeg koser meg på stranden, men det kan fort bli litt kjedelig. Så jeg kjenner meg igjen. Jeg fikler også med kameraet og tar med hjem varierte ferieminner :)

  God helg, når den kommer til deg!

  Klem I

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig skønt med lidt ekstra sol og varme inden vinteren sætter i gang. :-)

   Slet
 11. Ja Instagram og Facebook har stjålet al min tid i Blogland men idag skulle det være. Er nu dejligt at læse længere historier og se skønne billeder i stor format. Sikke en fantastisk efterårsferie I har haft. SMukke billeder og oplevelser fra Spanien og er altså også imponeret over de svampe. Elsker ogs¨alle de sjove motiver man finder på stranden! God weekend♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi havde en skøn efterårsferie med fantastisk vejr. Tak i lige måde Tina.

   Slet