16. oktober 2014

Las Cuevas i San Miguel de Salinas..

Golf fylder en del når vi er i Spanien, og det gør mad også.. :-) Efter en god runde golf på Lene og Carstens hjemmebane - Las Colinas, kørte vi sammen ned til deres nærmeste by San Miguel de Salinas, hvor der skulle være et par gode spisesteder. Med lidt hjælp fra en lokal, fandt vi vej til hulerne.. IMG_3194IMG_3233IMG_3196Et utroligt sted.. jeg har aldrig set noget lignende. Vi ankom ad bagvejen, hen over taget og gik ned gennem restaurant-hulerne til forsiden, da jeg fik samlet underkæben op kom kameraet på arbejde. Her er en stribe billeder fra min tur gennem hulerne.. IMG_3204IMG_3202IMG_3203IMG_3200IMG_3207IMG_3213IMG_3201IMG_3214IMG_3210IMG_3209IMG_3215IMG_3232IMG_3226IMG_3216Selv om der var mange sjove og spændende huler, valgte vi at bede om at sidde ude på terrassen, hvor værten hurtigt dækkede op til os. IMG_3228

Det var ikke maden der gjorde dette besøg til en kæmpe oplevelse, det var stedet.. Vi var der en mandag hvor spisekortet bød på almindelig spansk mad, ikke noget prangende, men god og solid mad. Vi ville gerne ha’ haft tapas, men det serverede de kun i weekenderne.

Og til sidst.. Udsigten fra turen over taget til og fra hulerne.. IMG_3224IMG_3222IMG_3223

Vi kommer helt sikkert tilbage til Las Cuevas, og næste gang bliver det en lørdag eller søndag til den store tapas-buffet.

8 kommentarer:

 1. Spændende sted - kan godt forstå, hvis man ikke lige finder det, hvis man bare går rundt i gaderne, selv om der var et skilt til en restaurant. Vi har prøvet noget lignende i Tunesien, men jeres sted har noget mere varierende - og flere - huler end det, vi besøgte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har kørt forbi restauranten (på forsiden) mange gange uden at lægge mærke til det, men det var virkelig spændende at se det. Der var simpelthen så mange detaljer og finurligheder overalt.

   Slet
 2. Wow, det var da et fantastisk sted - meget spændende at se :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et fantastisk sted Madame. :-)

   Slet
 3. Hvad der dog findes på. Utroligt, trist dog at maden var ordinær.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville ha' været uovertruffent, hvis det havde været et gourmet sted, men så havde priserne nok holdt os væk.. :-)

   Slet
 4. Sikke et sted, man må da næsten tro man er gået forkert. Men spændende ser det ud med alle de huler og varierende indretning.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var ikke ene om at tabe underkæben indtil flere gange undervejs, og udefra var der ingen indikationer på stedets indvendige opbygning.

   Slet