1. december 2014

Weekend i København..

Lisette, Peter, Hasse og jeg har været på weekendophold i København den forgangne weekend. Vi havde det første pitstop på Centralhjørnet, hvor de siger, at hver dag er en fest, og det kan aldrig blive for meget.. Nogen kunne måske nok komme i tanke om, at mene at deres juleudsmykning næsten er for meget.. :-) IMG_4148IMG_4154

Kultorvet og Højbro Plads er gået i tysk julemarkeds-mode. Der er boder med alskens juletingeltangel og udskænkning af Glühwein, Heiße Schoko mit Schuß og forskellige shots. IMG_4164IMG_4171

På vores vej gennem indre by kom vi forbi en ambassade jeg aldrig havde hørt om før. Google er heldigvis min ven, så nu ved jeg at Lolland-Falster ikke har løsrevet sig fra DK, men at man har valgt at tænke ud af boksen og markedsføre L-F området via en forretnings ambassade.

Embassy of Lolland-Falster er en fysisk enhed, hvis formål det er at være omdrejningspunkt og platform for markedsføringsaktiviteter indenfor erhvervsfremme, turismefremme, investeringsfremme og bosætning på Lolland-Falster

IMG_4172

Det var en lidt kold fornøjelse at bevæge sig rundt i byen weekenden, heldigvis er der mange gode og varme vandingshuller at søge ly i..  IMG_4182Måske har ejeren af guldsandalen også været på rundtur blandt byens vandingshuller, før hun tabte sin sko midt på Gammeltorv .. :-) IMG_4158Billedet herunder er skudt ved indgangen til Hotel Imperial hvor vi overnattede, det er da et fint og alternativt grantræ.. IMG_4173

17 kommentarer:

 1. Jeg for min del bliver mere og mere træt af alt det kommercielle julefis, som i hyggens forklædning bare vil trække penge op af vores lommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gætter på du holder dig kangt væk fra julemarkederne Eric..?
   Centralhjørnets juleudsmykning er en institution i byen. :-)

   Slet
 2. Jamen det er jo en ren Askepot-historie - man skulle ellers tro, at man ville opdage en tabt sko, men det kommer selvfølgelig an på, hvor stenet man er :-)
  Jo ... det kan blive for meget julepynt. Godt jeg ikke skal pynte det 'vandingshul' op - for slet ikke at tale om at pille hele skidtet ned igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Askepot var med i opløbet om overskrift.. :-)
   Centralhjørnet skal opleves, jeg er sikker på de har en fest både når de pynter og fjerner det igen. :-)

   Slet
 3. Sikke en spændende weekend I har haft - og dejlige billeder du har taget. Sjovt med Lolland-Falsters forretningsambassade, og juletræet i alternativ stil er festligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jla det var en dejlig weekend med masser af sjov og ballade.. :-)

   Slet
 4. Turist i egen by, jeg har ikke kunnet huske hvad det sted med masser af julepynt hed, nu ved jeg det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi var turist i egen by, og det var sjovt.
   Du må en tur forbi Centralhjørnet hvis du kan, det er ret specielt.

   Slet
 5. Det var dog en fantastisk udsmykning hos Centralhjørnet :-) Men det må jo tage en krig at hænge op! Tyske julemarkeder er noget af det bedste, jeg ved. Men jeg bare ikke rigtigt, om jeg synes, de skal importeres til DK?

  SvarSlet
  Svar
  1. De tyske julemarkeder bliver kopieret i rigtig mange byer nu, vi får vist også en snert af det i Roskilde.

   Slet
 6. Spændende fotos, du viser, Inge! - Udsmykningen hos Centralhjørnet er vist noget helt for sig selv. Flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Bente, ja jeg tror ikke den bliver kopieret ret mange steder. :-)

   Slet
 7. Jo, det er alt for meget pynt og juletræet er alt for alternativt til min smag. Lige der kan jeg god sige: rør ikke ved min gamle jul ;-)
  Embassy of Lolland-Falster kender jeg godt, og mener også jeg har skrevet om den. "Vi" er selvfølgelig med i organisationen og havde sidste år en bod derinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg skulle holde juleaften ville jeg nok heller ikke vælge sådan et juletræ.
   Jeg tænkte nok du kendte jeres ambassade.

   Slet
 8. Tak skal du have Hanne, håber du snart bliver så frisk så du kan bruge byen igen.

  SvarSlet
 9. Kreativiteten mangler vist ikke noget når det handler om at få folk til at punge ud, men noget bliver nu for meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kreativiteten blomstrer.. også i juletiden. :-)

   Slet