6. april 2016

Hverdagsbilleder..

På Facebook er jeg i disse dage med i en af de utallige “kæde-lege” Jeg har taget mod udfordringen i Hverdagsbilleder. Læg et nyt billede op hver dag og inviter en fb-ven med i legen hver dag. Det er sjovt og uforpligtende, og det fik mig til at tænke på, hvorfor det er så svært for mig at få postet et indlæg her på bloggen. Jeg har billederne.. ikke så mange som tidligere, men jeg tager da billeder med både mobilen og det store kamera. Hvorfor fa… får jeg så ikke lavet et indlæg..?? Jeg ved det ikke, der er ikke noget jeg lige kan sætte en finger på, det bliver bare ikke til blogindlæg fra mig. Men nu skal det være..

Her er en stribe billeder fra sidste weekend.. Madbillederne er Ellens lækre kreationer fra i lørdags.  En frisk og lækker krebsehale forret med hjemmebagt brød fra den nyindkøbte bagemaskine. IMG_0183Jeg aner ikke hvad kartoffelkagerne hedder men de er stærkt vanedannende. Olie, tynde skiver kartofler, gedeost, tomater, salt og peber, tynde skiver kartofler på toppen og ind i oven med fadet til kartoflerne er møre og osten smeltet. Jeg lover jer det er guf. Æbleskrællemaskinen var i brug og det samme var sous vide maskinen til kødet. Fru Nielsen går ikke ned på køkkenmaskiner.. :-)IMG_0182IMG_0184IMG_0185IMG_9836Billedet herover er en mølle vi var med Ellen og John ude og se, jeg kan ikke huske navnet. Træet, møllen og det grønne græs er for mig et meget dansk billede, og det er egentlig lidt underligt, for der er vist mange flere møller i f.x Holland..

IMG_9850Billederne her er fra Bispebjerg kirkegård, hvor der er den skønneste kirsebæralle. Vi var forbi i søndags for at se om de lyserøde blomster var gået i udbrud.. Det var de ikke helt endnu, men det kommer lige om lidt.. en uge eller 2 endnu.. så er der dømt lyserødt blomsterhav på Bispebjerg. Jeg har planer om at lokke mine forældre med derud på lørdag.. Det ku’ jo være.. IMG_0194Sidste år var jeg lidt for sent ude, det har jeg ikke tænkt mig at være i år. IMG_9855

13 kommentarer:

 1. Det er altså tarveligt: Du kysser Hasse og bliver ikke smittet. Jeg nøjes med at give ham et knus, og jeg bliver smittet. Life's not fair, is it? ;-)
  Stedet hed Blåbæk Møller, og nej, jeg tror heller ikke, at fru Nielsen går ned på køkkenudstyr lige med det samme :-D
  Og nu skal vi snart til Bispebjerg ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nope life ain't fair at all.. :-)
   Tak, kunne ski ikke huske navnet, godt vi har dig. :-)
   Ja Bispebjerg er lige om lidt tror jeg.

   Slet
 2. I har da vist hygget jer i det sydsjællandske.
  Mit barnebarn bor ikke langt fra Bispebjerg. Måske vi skulle gå en tur i det lyserøde?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har vi som altid.. Ja du må helt sikkert en tur over på kirkegården, Søndre kapel er destinationen. :-)

   Slet
 3. Tak Hanne.. Ellen er en ørn i et køkken, og den maskine hun ikke har, er vist ikke værd at eje.. :-)

  SvarSlet
 4. Der er nu ikke så meget hverdag over de billeder - det ligner mest en fest! Kys, kirsebærblomster, dansk idyl og festmiddag. Godt I holdt fanen højt og hyggede jer sammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det har du da ret i Ditte, de er også allesammen fra weekenden. Ærgerligt at vi måtte ændre planer, håber du er friskere efterhånden. :-)

   Slet
 5. De kartofler skal jeg prøve :-) og dejligt at se dig her ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du nemlig Lene, de er så lækre.. Tak :-)

   Slet
 6. Dejlige hverdagsbilleder, og maden ser lækker ud. I øjeblikket ville mine hverdagsbilleder mest være i roderiafdelingen, men det er ikke med køkkenudstyr, jeg ejer ikke meget mere end en håndmixer. Resten er ren håndkraft.
  Jeg så det første japanske kirsebærtræ her var sprunget ud i forgårs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. jeg har lidt mere end en håndmixer, men Ellens niveau når jeg aldrig. :-)
   De er så fine når de springer ud alle de japanske kirsebærtræer.
   Min nevø er i Japan i øjeblikket, det er helt vildt hvor mange kirsebærtræer de har derude, og de blomstrer lige nu.. Så fantastisk.. :-)

   Slet
 7. Så fine billeder :-) Er det ikke bare sådan, at der sommetider ligesom er et filter, som blogindlæggene bare ikke rigtigt trænger igennem? Jeg har også haft den tanke, at Ellens maskinpark vist er ret omfattende ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.. Jo det er det, selv om jeg har både billeder og tid, så bruger jeg det på alt mulig andet end at skrive et blogindlæg.
   Ellens maskinpark er ikke den mindste jeg kender.. :-)

   Slet