13. august 2016

Første ferieuge – Emil er med i skoven..

IMG_1136Når man læser denne og den forrige post, så kunne man vist godt få den tanke, at vi ikke har lavet andet end at være sammen med Emil i vores 2 første ferieuger.. Det er langt fra sandt, men det må blive senere I ser billeder fra det andet vi også har haft gang i.. :-) IMG_1128IMG_1133Den første ferieuge var vi i Sverige, søndag aften kom Louise med Emil, aftalen var at forældrene ville hente ham igen, hvis han begyndte at kede sig eller savne dem.. Det skete ikke, som i slet ikke.. IMG_1093IMG_1097IMG_1102IMG_1107IMG_1124IMG_1173IMG_1230IMG_1285IMG_1120IMG_1140Da vi begyndte at pakke sammen fredag formiddag, ville Emil helst ikke med hjem, han mente at han kunne blive i skoven, så kunne naboen da bare passe ham, det var vi ikke helt enige om..  IMG_1289Vi havde 5 fantastisk dejlige dage sammen med ham derovre i skoven. Den helt store sejr og glæde for ham var, at han selv kunne starte og køre med vores nye motoriserede buskrydder. IMG_1113Stoltheden var stor da han trak i snoren og den sprang i gang.. Der blev klippet rigtig meget græs, vi havde gang i bålet både når det regnede og i tørvejr.. han gik tur med naboen og hans hunde, vi var i Skåne Djurpark, hvor der også er et lille vand-lege-område.. Ind i mellem alle aktiviteterne fik han også bygget lego og spillet lidt på iPaden..

22 kommentarer:

 1. Så er der jo noget ved at have børnebørn på besøg!
  Det fremgår særdeles tydeligt, at han ikke vil med hjem :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så skønt at være sammen med ham i flere dage. :-)

   Slet
 2. Det lyder som den dejligste ferie, både for Emil og for bedsteforældrene. Jeg tror børnene nyder disse lange, rolige dage i sommerhus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han nød dagene og roen omkring ham, og vi næd det lige så meget. :-)

   Slet
 3. Åh, hvor skønt. I er heldige at have hinanden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have frue, han er en skøn knægt. :-)

   Slet
 4. Han er altså sådan en charmerende lille dreng.

  SvarSlet
 5. Det lyder som en rigtig god ferie for både barn og voksne. En ferie lige i min ånd, hvor man når lidt omkring hele spekteret.
  Emil er blevet en stor dreng,så selvfølgelig kan han da være i skoven alene ;-) (Han var nok kommet på andre tanker, hvis det blev tilfældet)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er blevet stor.. Han var også glad for at komme hjem til sine egne igen. :-)

   Slet
 6. Skønne, skønne billeder af en dreng på dejlig, aktiv ferie.

  SvarSlet
 7. Det er herligt, at han ikke keder sig, selvom der ikke er andre børn. Billederne lyser jo af glæde (bortset fra da I skal hjem).

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var maskiner på vores matrikel og et par hunde hos naboen, så var han glad og følte sig underholdt. :-)

   Slet
 8. Åh hvor er det dejligt at Emil nyder ferierne hos jer, og billederne taler deres tydelige sprog. Mon ikke også I snart skal have pigerne på ferie? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. så prikkede du lige på samvittigheden, jo vi skal også have pigerne med derop, det er bare SÅ nemt med ham den store.. :-)

   Slet
 9. Aj men altså......var der også en hund at gå tur med !!!!!!!
  Nogle af mine bedste barndomsminder er ferier hos farmor fyldt med "ingenting". Tror børn vokser af den slags forkælelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Genboen har et par stykker, og den lille-bitte var fin størrelse til Emil.. :-)
   Ja at lave ingenting er fedt.. :-)

   Slet
 10. Hvor bliver han bare stor, ham Emil! Og jeg kan da godt forstå, at han ikke fik tid til at kede sig. Der var jo masser af maskiner og arbejde, man kunne bruge dem til! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han bliver godt nok stor, det er en smule skræmmende men også dejligt.. :-)

   Slet
 11. Hvor bliver han altsaa stor, den koenne knaegt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør han og det går godt nok stærkt.. :-)

   Slet