10. maj 2017

Luksus og forkælelse på Skansen..

IMG_3170IMG_3159Vi er 3 par der hver måned lægger en seddel i en fælles kasse. Kassens formål er, at vi vil hygge os sammen i lækre omgivelser. Vi vil spille golf, spise god mad og nyde et godt glas vin, vi vil forkæles.. IMG_3173På Skansen i Båstad mestrer de at forkæle alle sanser, selv vejret var med os.. :-) Mad, drikke, værelser, omgivelser og selskab var i topklasse. IMG_3152Båstad er Sveriges tennis by, og Center Court har lagt grus til mange store turneringer.. Quiet please har lydt her mange mange gange.. :-) IMG_3142Når man bor på Skansen, har man adgang til deres flotte Spa-område og koldvandsbad med udendørs spa. Vi benyttede os dog ikke af tilbuddet, golf og hygge tager megen tid.. :-) IMG_3190Båstad er ikke bare tennis, der er også en fantastisk golfbane med to x 18 huller. Vi spillede begge baner, og selv om jeg spillede bedst på Nya Banen, så er den gamle bane min klare favorit bane. IMG_3180IMG_3185Selv om vi gjorde os pænt umage, så lykkedes det ikke at få tømt fælleskassen. Jeg tænker vi fortsætter med at komme noget i den kasse, så vi kan forkæle os selv igen. IMG_3198

12 kommentarer:

 1. Ret god ide med sådan en kasse, så gør det ikke lige så ondt, når man skal punge ud med en hel masse penge :-)
  Bor der mange danskere på Skansen, siden det danske flag var sat op ved siden af det svenske? Undrer mig bare over, at der kun var de to flag og ikke fx det norske.
  Jeg forstår ikke, at I ikke skulle ud i havvandet - det skulle være så pokkers sundt :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det føles som om vi har fået 3 dages total luksus "gratis"
   Jeg ved ikke hvorfor det danske flag var oppe den dag, men vi var ikke de eneste danskere på hotellet, om der var andre nationaliteter har jeg ingen anelse om. :-)

   Slet
 2. Det lyder som en rigtig god ide med den seddelpressekasse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det føles også som en god ide.. :-)

   Slet
 3. Ser ud som en rigtig dejlig weekend :-) Hvad står der på de sedler? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøn weekend.. uha det er en forretnings hemmelighed.. :-)

   Slet
 4. Hvor ser det lækkert ud! Der er så dejligt i Båstad. Den gamle del af hotellet ser næsten ud, som om det har en militær fortid? Eller måske et tidligere hospital? Det er nok de hvidklædte 'patienter' i badekåber der sender tankerne i den retning ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Båstad er fantastisk, jeg tror det må have været noget militær et eller andet, der står gamle kanoner ud mod vandet.
   De hvide badekåber vandrede flittigt frem og tilbage. :-)

   Slet
 5. Forkælelse og godt samvær har min fulde opbakning.

  SvarSlet
 6. Hvor er det godt, at I gør det. Det kunne vi godt lære noget af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dette forår er stukket helt af med alle mulige og umulige arrangementer.. Det er jo super dejligt når vi er af sted, men også en smule stressende at hjemmet blot er en vaske og pakke station. :-)

   Slet