31. december 2009

Back in town...

Vi er landet i Bymarken igen. Ja vi kom hjem i går over middag, fik tømt bilen, tændt op i ovnen, læst de julebreve og kort, der også er landet her i Bymarken mens vi var i skoven derovre i broderlandet. 4 dages hygge, god mad, god vin, godt selskab, stilhed, masser af søvn og herlig natur, så blir' det ikke meget bedre. Batterierne er ladet op, og vi er så småt ved at være klar til i aften.


Jeg faldt over nogle nye svenske krimier hos vores lokale bog pusher. Roslund og Hellström's nye bog "Tre sekunder" har vundet Svenska Deckarakademins pris för "Bäste svenska kriminalroman 2009". Jeg havde egentlig forventet at Lars Kemplers Hypnotisören ville løbe med den pris, men det blev altså Tre Sekunder der vandt, så den vil jeg også læse... men da jeg ikke har læst de 4 foregående krimier om kriminalkommisarie Ewert Grens, går der nok lidt tid inden jeg når til Tre Sekunder. Hmmm jeg har glemt at få Fyrvaktaren med hjem fra skoven, det må betyde at jeg kan begynde på Odjuret, den første i Ewert Grens serien, det er da herligt og heldigt.


Nikka har lige sendt en sms... "Vi sidder foran operahuset i Sydney sammen med 1000-vis andre og venter på det store brag" Selvfølgelig savner vi hende, men hvor er det dejligt at de har det så godt dernede.

I går eftermiddags nåede vi også en tur rundt i byen, jeg fik byttet uret fra Hasse, fik købt fine strømper til nytårskjolen og vi var forbi Bryggeren for at ønske mange golfvenner Godt Nytår. Et par af dem lægger hus til aftenens fest, vi glæder os til at fejre den spæde start på 2010 sammen med en flok dejlige mennesker, der alle, på hver deres måde, har været med til at gøre 2009 til et godt år at tænke tilbage på.Mange ønsker om et forrygende, dejligt, varmt, lærerigt og berigende Nytår sendes herfra Bymarken

2 kommentarer:

  1. Du kan glæde dig til de bøger, har skrevet om dem, og fået en superhilsen fra forfatterne :D

    Godt nytår Inge

    SvarSlet
  2. Herligt og tak, det er jo altid et lille sats at købe hele striben af forfattere man ikke lige kender, jeg søger lige ved dig, for at læse lidt om dem.

    SvarSlet