13. juni 2011

Nogen dansede..

..nogen sov og nogen snakkede det meste af natten, og så var der nogen der fodrede mexicaneren, lige til der ikke var mere brænde, nåhhh ja der var vist også en eller to, der slet ikke var færdige med at sove, da vi stod op. Klokken er mange sagde John.. hvor mange, kom det langt nede fra bunden af en dyne.. :-)IMG_0731Her er mexicaneren som dansede hele natten, solen har jeg ingen billeder af, men jeg har et billede, som slet ikke skulle vises.. Det skal det jo så alligevel, har jeg hørt.. :-)

Men først et billede af to der blev beodret til IKKE at gå ud på den meget lavt flydende broIMG_0633fordi nogen skulle tæt på åkanderne..IMG_06354 personer på broen resulterede i en våd mave.. :-) og nogle flotte nær-billeder af åkander..

Her forsøgte vi at sidde på Ellen og Johns bro, og nyde både rødvin og solnedgangen, men myggene jog os tilbage til terrassen og mexicaneren.P1050201En skøn lørdag med snoede skovveje, smukke svenskrøde huse, søer, åkander, stenbrud og masser af snak og hygge, super god mad og rigelig rødvin, resulterede i alt for lidt søvn. Vi var temmelig trætte og brugte, da vi vendte næsen sydover søndag formiddag.

1000 tak til jer begge to for super godt selskab og flotte oplevelser i jeres dejlige nærområde.

9 kommentarer:

 1. Jeg er skuffet, jeg havde altså forventet at se et billede af den våde mave :-)
  Når man har set hele herligheden (altså ikke Ellens mave) så kan man meget bedre følge med i hele jeres pinse :-)

  SvarSlet
 2. Hø hø.. jeg er ked at af skuffe dig Pia.. jeg grinede for meget til at tage billeder af hende efter hun var blevet våd.. :-)

  SvarSlet
 3. Nu er der heldigvis grænser for, hvad der skal udstilles i den sobre del af blogland :-D
  Men tro mig - jeg var lige en anelse våd, efter de to bæster af et par mandfolk rottede sig sammen om at træde tættere på en seriøst fotograferende Ellen. Den bro var for langt nede :-)
  Nå... men selv tusind tak - pinsen 2011 gjorde I til en mindeværdig stund i livet.

  SvarSlet
 4. Det er der nemlig.. ;-) og jeg fik jo heller ikke det billede..
  Der var noget galt med den bro.. men du var ikke blevet våd, hvis de var blevet i land som ordren lød på.. :-) Uartige knægte.
  Taaaakk hvor er du sød. :-) De stunder får vi helt sikkert flere af.

  SvarSlet
 5. Hihi, møgknægte...Det lyder som en fantatisk dejlig pinse I har haft hos John og Ellen...Dejlige billeder..;-D klem

  SvarSlet
 6. Det var bare for fristende.. :-) Vi havde en skøn pinse, og der er masser af billeder på lager, som nok kommer dumpende hen ad vejen.. Knus :-)

  SvarSlet
 7. Sikke nogle smukke billeder, Inge - sommer og Sverige er en rigtig god kombination! Dejligt at I har fået nye gode venner i Ellen og John.
  Klem og god tirsdag til dig!

  SvarSlet
 8. Neeej en skøn pinse I har haft!
  Og så vil jeg godt lige sige: JEG VIDSTE bare der var myg..

  Men hvor lyder det hyggeligt og ser indbydende ud.. Ja lige bortset fra våde maver. Jeg ville nok pønse på en grusom hævn mod de to drillepinde... ;-)

  SvarSlet
 9. Tak Madame, vi har nydt vores pinse, og vi er glade for at blog verdenen har ført os sammen med Ellen og John. Klem og god tirsdag til dig.

  Kongmor.. Hahahaaaa jeg vidste du vidste det.. ;-) Ja der var mange myg nede ved vandet. Vi lægger hovedet i blød for en gengældelses aktion, når tid er.. :-)

  SvarSlet