7. april 2012

Lørdagstur til Kristianstad..

Det er koldt at være foårsblomst i Kristianstad. IMG_9401Vi varmede os på latte og chokolademarengs midt i shoppingrunden. IMG_9405IMG_9402Fra Kristianstad kørte vi omkring Pulken på vej hjem til skoven.. Vi håbede at det stadig var “Tranevår”, så Lene og Per også kunne se de store smukke fugle. IMG_9493Vi kørte ikke forgæves, der er stadig mange traner derude, og i dag stod de meget tættere på fugletårnet, end vi før har oplevet. IMG_9529IMG_9547IMG_9559En lille flok havde slået sig ned på marken lige v. P-pladsen.

..og så fandt vi endelig anemonerne i skoven, både gule og hvide.. Det ER måske alligevel forår.. :-)IMG_9582

Nu skinner solen, sneen smelter, grillen er startet, oksemørbraden er pudset, krydret og klar, rødvinen er trukket op.. Livet er ikke så ringe endda her i skoven.. :-)

16 kommentarer:

 1. Sikke et p[skevejr men lidt af sneen forsvandt alligevel s[ I kunne se hvad der gemte sig derunder! Sikke et syn med de traner! Og den chokolademarengs ser bare s lækker ud. Lyder til at der venter en hyggelig aften. God Påske♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det meste af sneen forsvandt i løbet af dagen.. :-) Tak i lige måde Tine.

   Slet
 2. Heldigt at tranerne var der og så endda tættere på end normalt...Uha de der marengs det er lige før det hviner i mine tænder, de er alt for søde til mig...Skønt at du fandt anemoner og mon ikke det bliver forår på et tidspunkt...;-D knus og god lørdag aften til jer...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig gode marengs, men ja det er søde sager.. :-) I dag er det bidende koldt, men solen skinner fra en skyfri himmel. :-)

   Slet
 3. Stadig traner, fantastisk :-)
  Her har det godt nok også været koldt, men kun med lidt hvidt drys som kun sås når det dalede ned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er stadig mange derude, og de er kommet tættere på.. :-)

   Slet
 4. Og så er de kommet nærmere, de bæster ... det var bare ikke vores traneår i år.
  Kristianstad er altid godt og vi håber for jer, at de sidste påskedage bliver gode. Vi rundede de 14° i går og håber på endnu mere i morgen ... håber, sagde hun ...
  Hyg jer :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej I var heldigere med traner sidste år. Vi har været nede på -5 i nat, solen skinner og himlen er blå. Tror det bliver en fantastisk dag, men nok stadig kold.
   Håber i får varme og forår hos jer.
   I lige måde. :-)

   Slet
 5. Tillykke.. så fik du dit trane-flyby i søgeren :-) Dejlige billeder fra tranernes sted. Utroligt at de stadig er der - nu varer det nok ikke så længe før de drager videre.

  Sneen forsvandt vist ret hurtigt så I slap unødigt skøjteri på jeres ikke helt praktiske sommerdæk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde jeg og jeg fik dem i flere omgange, savner nu at kunne gøre dem lidt skarpere på tranerne og sløre baggrunden lidt.. :-)
   Det var ikke noget problem at køre, vejene var fine og sorte.

   Slet
 6. Sikke nogle dejlige billeder, Inge, og hvor er det smukt at se alle tranerne! Jeg har kun set en trane i Zoologisk Have. God påskedag til dig, klem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Madame, og god påskedag til dig.

   Slet
 7. Bare en lille hurtig hilsen: GOD PÅSKE :-D

  SvarSlet
 8. Flotte billeder med de mange traner. Ville ønske,a t der ikke var så pokkers langt til Pulken (set herfra altså), for jeg kunne altså virkelig godt tænke mig at opleve dem.

  Og det der chokolademarengs-billede tenderer det tarvelige, kan mærke mundvandet stige ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I må planlægge jer ud af det engang, med et par overnatninger i Åhus eller Kristiansstad, det er virkelig et fantastisk syn med alle tranerne derude.

   Uhmm de var altså også gode, med en anelse "tyggegummi" effekt i midten, præcis som marengskager skal være, efter min mening.. :-)

   Slet