8. april 2012

Påskesøndag i skoven..

Lørdagen sluttede med et spil Partners, et spil vi har haft liggende her i hytten i flere år, men vi har aldrig taget os sammen til at finde ud af, hvordan man spiller det. Det ved vi nu.. en mellemting mellem UNO og Ludo, uden terninger, 2 og 2 mod hinanden. Faktisk ret sjovt når man kommer ind i det, og begynder at forstå hvordan strategien og taktikken skal drejes. IMG_9593

Søndag morgen viste sig fra sin smukkeste side.. sol og blå himmel, men for koldt til at spise morgenmaden ude.. IMG_9600Den store emhætte klarede bacon-osen. IMG_9599Fuglefrøene var ikke til os, de blev blandet med baconfedtet og serveret for skovens fugle.

Et par egern sørgede for morgenunderholdningen, det kunne godt se ud som om de leger, IMG_9620når de suser hvinende rundt om træet, men jeg tror nu mere på, at de jagter hinanden og forsøger at jage den anden væk fra området. IMG_9606

Over middag kørte vi en tur omkring Tollerupsjöen, hvor den lokale fluefiskeklub kaster snøren ud.. IMG_9625IMG_9627IMG_9626

16 kommentarer:

 1. En skøn påskesøndag i det svenske...Knus..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i.. og påskeknus retur over Øresund til dig. :-)

   Slet
 2. Hvor ser der skønt ud og i lyder til at stornyde påsken. Det gør vi nu også. Det er da herligt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at I også nyder jeres påske sammen med Kenzo :-)

   Slet
 3. Skægge egernbilleder - de er lidt kvikke at fotografere og sidder sjældent stille længe nok til at man finder dem i søgeren.

  Mht spillet - vi melder os frivilligt til at lære det en dag. Vi har hørt om det, men aldrig helt fattet hvad det går ud på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når der er mere end en, er det ikke nemt at fange dem, men de er sjove at kigge på. :-)

   Helt OK, vi lærer gerne fra os, næste gang vi ses her i skoven, vi har bare haft det stående, men Lene satte sig og læste hvordan man spillede det, og det er ikke så tosset.

   Slet
 4. Hyggelig dag - det lyder skønt at være på påskeweekend.
  Og det er bare så hyggeligt at spille spil - sjovere end så meget andet!

  SvarSlet
  Svar
  1. En skøn og afslappet dag i godt selskab, det er ikke det ringeste man kan udsætte mig for.. :-)

   Slet
 5. Dejlige billeder. Skal snart til at pakke kufferten til min tur til Esbjerg, skal nok have en god jakke med kan jeg se :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Lene, en varm jakke skal du nok smide i tasken. Selv om temperaturen skulle stige midt i næste uge. God tur hjemover. :-)

   Slet
 6. Et godt bevis på, at koldt vejr ikke behøver at forhindre os i noget som helst!
  Jeg er ikke den store spiller - bryder mig ikke om at tabe ... men nogle gange bliver jeg alligevel positivt overrasket, når det viser sig at være hyleskægt, også selv om man bliver nummer sidst :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er som regel ikke vejret, men påklædningen der forhindrer.. :-)
   Jeg er vokset op med alle former for spil, og har både lært og accepteret at man ikke vinder altid.. :-)

   Slet
 7. Sikke nogle dejlige billeder, Inge! Kan man spille Partners også med børn i 7-års alderen, eller er det for svært? Godt at se at I tænker på mad til fuglene :-) Klem og god 2. påskedag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der står på kassen at spillet er fra +8, jeg tror måske også en kvik 7-års unge kan have glæde af det. Det er ikke et svært spil. I lige måde til dig.

   Slet
 8. I får hygget igennem såvel ude som inde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi, vi 4 er gode til at holde fri og ferier sammen. :-)

   Slet