5. august 2013

Bevægende og smuk lørdag..

Vi var til begravelse i lørdags.. igen i Skt. Jørgensbjerg kirke, og igen en kær ven, som alt for hurtigt og alt for tidligt er gået i forvejen. 1fotoDet var en meget smuk og dybt bevægende dag, med mange tårer, men også med mange grin, da sjove historier fra et godt og spændende liv blev genopfrisket. 2fotoEfter en hård og god dag, nød vi en smuk solnedgang ved fjorden, mens vi funderede lidt over, hvor skrøbeligt livet er, og hvor vigtigt det er at leve helt og fuldt, mens vi kan. IMG_3681IMG_3742

32 kommentarer:

 1. Nej, det varer ikke ved, livet, og det er nu godt at minde sig om det af og til. At det så gøres i forbindelse med et dødsfald og en smuk aften gør måske nok tankestrømmen en kende dybere, kunne jeg tænke mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det ikke.. Livet er en sexuel overført sygdom med 100% dødelig udgang, hørte jeg for længe siden, og det bliver man jo mindet om ved begravelser.

   Slet
 2. Endnu har jeg ikke skullet sige farvel til venner på samme alder som os, men ja livet skal nydes, og dine billeder understreger skønheden og skrøbeligheden ved livet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har vi desværre måtte gøre for mange gange det sidste års tid, og det er ret træls..

   Slet
 3. Hvor er det smukke billeder, men frygtelig trist at miste en kær ven. Vi har også mistet flere af vores.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, det er så trist, når gode venner forlader os på den måde.

   Slet
 4. Man vænner sig aldrig til døden, og det er sikkert heller ikke meningen. Vi lever, som om vi er udødelige, skønt det eneste der er sikkert, når vi fødes, er at vi engang skal herfra. Det er svært at miste gode venner. Det er som om andres død, sætter ens eget liv i relief.

  Det er nogle meget smukke billeder, du har taget ved fjorden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det gør man ikke, og det skal vi nok heller ikke, selv om det er det eneste sikre i livet.
   Jeg tror livet bliver for hårdt, hvis vi skal gå og tænke på at ingen af os er udødelige. Vi ved det jo godt, men det er gennemført træls når det sker.
   Tak Hanne.

   Slet
 5. Ja, trist at miste gode venner, og ja, man skal huske at leve mens vi er her! - og smukke fotos, du viser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er trist, og det er en vigtig pointe.. Og tak..

   Slet
 6. Det er altid hårdt, og i modsætning til så meget andet bliver man ikke bedre til at klare det med øvelse. Snarere tværtimod. For mig bliver det værre og værre.

  SvarSlet

 7. Du har så meget ret Eric, jeg bliver bestemt heller ikke bedre til det. . For at sige det på godt jysk.. Det er fa... træls.

  SvarSlet
 8. Livet er noget af det dyrebareste man kan få, og det vil være rigtigt dumt ikke at prøve at få det bedste ud af den tid vi får lov at være til.
  Desværre er det ikke alle der er lige heldige. Vi har sagt farvel til mange, alt, alt for tidligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det Pia, og vi har kun det ene liv, derfor skal det leves.
   Det er rædselsfuldt at miste for tidligt, både for os som venner og for familien der mister.

   Slet
 9. Det er klart, at tankerne går i gang ved sådan en lejlighed. Det skal de også ... og så skal vi videre bagefter, men når det ikke er en såkaldt naturlig død af alderdom, så tænker man lidt mere over det.

  SvarSlet
  Svar
  1. De sidste 4-5 begravelse vi har været til, har det ikke været alderdom der var skyldig.. desværre..
   Ja vi skal videre og det kommer vi også, men der skal også være plads og rum til sorgen.

   Slet
 10. Tak for dine fine billeder og fordi du og Hasse er lige der hvor i er

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Annette, vi er lige her.. :-)

   Slet
 11. synes altså osse der har været lidt rigeligt af den slags i jeres kalender i den sidste tid, og jeg kan godt forstå at I begynder at tænke og spekulere lidt over hvad det er der sker med jeres venner og at det der sker med dem osse kan komme tættere på.

  Men tror osse at I er gode til at rumme sorgen - uden at pakke den væk og bare lade den være.. og være en styrke for de unge, der behøver støtte fra faderens venner..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har brugt for meget tid på begravelser, og nogle af dem har været for tæt på.

   Vi gør hvad vi kan for at rumme det. Tak for dine gode ord.

   Slet
 12. Det er trist at miste. Knus og varme tanker til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det, ved at I også kender til det.
   Tak og i lige måde.

   Slet
 13. Trist å lese at dere har mistet en venn, men sånn er livet - det gir og tar ..... tid til ettertanke kan vi trenge alle og enhver i blant!

  Ha en god uke ... klem fra Irene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Irene.. Ja livet giver og tager.. :-)

   Slet
 14. Hvis der er en ting her i livet vi alle kan være sikre på...så er det at vi alle skal dø før eller siden. Desværre har før fyldt lidt for meget i vores familie, men samtidig sætter vi også meget mere pris på det vi har på grund af de sørgelige begivenheder. Knus og sov godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal vi alle, og det er helt sikkert.
   Det er trist når sygdom og død kommer til at fylde meget i familien, men du har ret vi kommer til at sætte pris på det vi har. :-)
   Tak.

   Slet
 15. Livet er ind imellem uretfærdig.
  Det er en blandet omgang, sådan en begravelse. Først sørger man og senere mindes man med et smil og et godt grin, når anekdoterne om den savnede kommer frem.
  Flot afslutning på dagen med den smukke solnedgang. Ja for livet er skrøbeligt, men man tænker først over det, når man bliver mindet om det ved et dødsfald.
  God tirsdag ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ind i mellem føles det ikke særlig retfærdigt.. Men sådan er livet jo også.
   Tak i lige måde Kari.

   Slet
 16. Åh hvor trist! Død og begravelse er altid svært, men ekstra svært er det da, hvis nogen går bort alt for tidligt. Gode tanker sendes til jer.

  Smukke billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ekstra hårdt, når det er for tidligt. Tak skal du have.

   Slet
 17. ja livet er skrøbeligt, det glemmer vi mennesker alt fot tit, vi skal huske at leve livet, i morgen er det måske for sent ,så trist når man skal sige et alt for tidligt farvel ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vigtigt at leve mens vi kan..

   Slet