7. august 2013

Hurtig respons fra Feedly..

Jeg sendte en mail til Feedly i går, hvor jeg fortalte dem, at nogle af de blogs jeg gerne ville følge, ikke blev opdateret i min Feedly. image I morges da jeg åbnede Feedly-appen på min iPad, var det rettet.. Det kalder jeg hurtig respons.

Feedly har ikke svaret på min mail, de har handlet i stedet. Jeg ved ikke hvad der var galt, men jeg går ud fra, at fejlen lå hos dem. IMG_3758Billedet har intet med Feedly at gøre, det er bare et dejligt billede af solnedgangen over Roskilde fjord set fra den øverste del af Byparken.

14 kommentarer:

 1. God idé at skrive om fejlen - jeg så til min glæde, at alle de manglende blogposter lå i Feedly her til morgen. Wow, så fint et lys på dit billede af aftenhimlen ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg ved jo ikke om det overhovedet er min mail de har reageret på, jeg ved at Hanne Stegemüller også har skrevet til dem, men nu virker det igen, og det er jo skønt.
   Tak skal du have Madame.

   Slet
 2. Action slår ord til enhver tid ;-)

  SvarSlet
 3. Hatten af ... dejligt, at henvendelser giver respons, oveni købet så hurtigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er ret imponeret, hvis altså det virkelig er min henvendelse der hjalp.. :-) Der kan jo være en del andre som har meldt ind om det samme.

   Slet
 4. Nej hvor er jeg glad for at høre det, for flere og flere går åbenbart over til Feedly, og jeg vil jo gerne have, at mine poster er synlige. Tak fordi du også skrev til dem.

  Dejligt billede med skønt aftenlys.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er mange som bruger Feedly, og jeg tror succesen er kommet lidt bag på folket bag produktet. De kan vist ikke rigtig følge med til at skalere løsningen i samme tempo som folk melder sig under fanerne.

   Slet
 5. Herligt, når "skidtet" virker igen. Hav en dejlig eftermiddag.

  SvarSlet
 6. Dejligt at I fik skidtet til at virke igen.. vågnede her til morgen til en feedly i feed-orgie og undrede mig indledningsvist lidt over hvad i alverden alle de bloggere havde lavet om natten siden de havde været så produktive..

  Jeg hælder nu stadig til at fejlen ligger hos WP.. de har ikke fået meldt ordentligt ud hvad der var i den der opdatering - eller at de samtidig fjernede "noget andet" fra koderne.. og det gav feedly lidt problemer. Men hovedsagen er jo at den ene part har rettet ind så de er enige om feedet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte det samme, har de ikke sovet de kære bloggere.. :-)

   Jeg har ingen anelse om, hvor fejlen ligger, for mig er det vigtigste at den ikke betyder noget mere.. :-)

   Slet
 7. Godt at fejlen blev rettet. ;-D

  SvarSlet