30. april 2014

Quiet please..

Det var ikke en ren arbejdslejr vi husede i påsken. Da malersvendene havde arbejdet om søndagen, holdt vi mandag fri og kørte en tur til Båstad og Torekov i det nordvestlige hjørne af Skåne.

Båstad er en udpræget tennis by, der er en del baner rundt omkring i byen, og tennis outfit er pænt repræsenteret i byen.

Her på Centercourt bag Hotel Skansen bliver kvindernes finale i Swedish Open afviklet hvert år i juli. IMG_8130IMG_8135Jeg spiller ikke tennis og har aldrig gjort det, men et par overnatninger her på Skansen kunne jeg sagtens overtales til. IMG_8160IMG_8148

10 kommentarer:

 1. Ja, et par overnatninger på Skansen kunne jeg også lige klare - godt det ikke var ren arbejdslejr alt sammen hos jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kunne det ikke være dejligt Madame. :-)

   Slet
 2. Ja for søren da, der ser dejligt ud :) Jeg forsøgte at lære tennis for næsten 25 år siden, men det lykkedes mig aldrig at få styr på det - så jeg stoppede igen, men jeg har da stadig ketcheren liggende - hvis nu jeg en dag ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke noget godt boldøje, har spillet lidt badminton, men tennis har aldrig fanget mig. Godt du har udstyret i orden.. hvis nu... :-)

   Slet
 3. Er det et hotel, den gule bygning med det grønne tag? Dér kunne jeg også tænke mig at bo - undtagen under Swedish Open, hvor jeg forestiller mig, at stedet kunne blive en anelse overrendt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er Hotel Skansen, skulle være ret lækkert. Tror også jeg vil vælge et andet tidspunkt. :-)

   Slet
 4. I var formentlig også ved Hovs Haller, nu I var på de kanter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det var vi ikke, jeg så skilte dertil, men vi kørte ikke derud.

   Slet
 5. Hvorfor er byen blevet en udpræget tenninsby?

  SvarSlet