17. juni 2014

Pinse i skoven..

Jeg ved det godt, jeg er en sløv padde her i blogland, jeg bruger ikke megen tid på hverken at læse eller skrive blogindlæg. Selv om jeg har oceaner af billeder på kortet og masser af blogindlæg i hovedet, så sker der stort set nada her på bloggen. Livet udenfor blogland æder det meste af min tid. IMG_0078IMG_0149Men nu skal det være, her er en stribe billeder fra en skøn pinse i skoven. IMG_0110IMG_0158IMG_0182Vi havde Emil med derop fredag, og lørdag eftermiddag kom hans mor, far og Sofie derop. Vejret var i den grad med os. Sol og varme dominerede alle dagene, og vi nød alle at være ude i det skønne vejr.

IMG_0056Emils glæde var stor, da jeg kørte ned for at handle og kom hjem med en rigtig græstrimmer til ham, en der kunne indstilles så den passede til hans størrelse. Han slog græs i en uendelighed, både alene og sammen med sin far og farfar, og han sov som en sten om natten. Lørdag morgen kl. 6 blev jeg vækket af en lille varm hånd på kinden, og en glad lille dreng der fortalte at hans græstrimmer var ude i værkstedet sammen med farfars.. :-) IMG_0164

11 kommentarer:

 1. Så er der da også noget ved at forære sådan en lille arbejdsbi noget værktøj, der passer i størrelsen. For ham vil Sverige = hvor farfar og farmor har hus, til evig tid stå som et eventyrland :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en ren fest. Det er så fedt at kunne give ham gode minder fra vores Sverige, som han også kalder det. :-)

   Slet
 2. Pyt med at blogland ikke fylder. Men det er fint at se så herlig en serie billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du kan lide dem Jørgen.

   Slet
 3. Jeg bliver aldrig træt af at se billeder af de skønne børnebørn, og det er rigtig som Ellen siger, sikke de minder Emil vil have med sig om Sverige og farmor og farfar :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. og jeg bliver aldrig træt af at have dig med Lene. :-)
   Ja vi håber da vi giver ham gode minder, vi får i hvert fald nogle skønne oplevelser sammen med både ham og de andre to guldunger..

   Slet
 4. En rigtig græstrimmer - sejt! Skønne billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja en helt rigtig.. med snor der slår hårdt hvis man ikke passer på.. :-) Tak.

   Slet
 5. Det der sker på bloggene vil næsten altid være historien om det liv vi lever, men historie er også godt. Det kan vi alle blive klogere på, og herved blev jeg klogere på hvordan jeres pinse gik, men jeres skønne unger og jeres dejlige Sverige :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du fuldstændig ret i Pia. :-)

   Slet
 6. Det er en helt almindelig trimmer med teleskopstang, der kan reguleres i længden, han var så sej og glad. :-)

  SvarSlet