16. marts 2015

Gensyn med vores dejlige skov..

huset i skovenEfter mere end 4 måneders fravær fra skoven, var det fantastisk dejligt at lande deroppe i fredags.  IMG_5876Foråret er ikke rigtig slået igennem endnu, og alligevel er der farver i skoven.. IMG_5870Grønne, brune, grå, hvide og gyldne farver spejler sig sammen med den blå himmel i de små søer, og rundt omkring i skovbunden lyser små farveklatter op.. Blomster i skovenTræet herunder huser skovens opslagstavle, som I kan se, er den ikke overfyldt.. der sker ikke alverden i vores skov og det passer os aldeles fremragende. IMG_5875Den største ændring i det lille hus i skoven er, at vi har fået nye æggebægere.. Rosti Margrethe skålen fremstilles nu også i en minature udgave.. IMG_5828Dem kunne jeg simpelthen ikke stå for.. :-)

22 kommentarer:

 1. Så dejlige billeder fra jeres svenske paradis! Vi har også de små Rosti Margrethe-æggebægre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame.. Vi er flere der er glade for Margrethe skålene kan jeg forstå.. :-)

   Slet
 2. Skøn weekendnydelse med ro i skoven og det indre. Skønne æggebægre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var SÅ godt.. , ja er de ikke fine.. :-)

   Slet
 3. Skøn skov! Det må være dejligt med sådan et sted.

  Hvor er de æggebægre dog skønne - de er lige til vores generation, der jo voksede op med Margretheskålene. Jeg samlede på "udstyr", da jeg var barn; deriblandt var Margretheskåle i brun og orange .... De ER skiftet ud til hvide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt Hanne, jeg ved faktisk ikke hvad jeg skulle gøre uden.

   Ja er de ikke bare skønne, mine Margrethe skåle er i flere forskellige farver, de er jo stort set umulige at slide op, så jeg har ikke skiftet ud.. bare tilføjet et par nye. :-)

   Slet
 4. Jeg kan sandelig godt forstå du synes skoven er dejlig - og æggebægret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skoven er blevet en vigtig del af mit velbefindende.. og æggebægrene er bare sjove.

   Slet
 5. Så længe det bare ikke er jer, der gro mos på, men det er der vist ingen fare for ;-) Jeg har slet ikke set Margretheskålene helt ned i æggebægerstørrelsen endnu. Hvor er de nuttede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kjeg tror ikke jeg sidder stille længe nok til at der kan nå at gro mos nogen steder på mig.. :-) de er bare så nuttede de små skåle.

   Slet
 6. Det er så dejligt, at der begynder at komme små spirer og blomster. Det liver så dejligt op. Jeg har godt set magretheskåle i alle størrelser. Det er da en fin ide, at bruge dem som æggebægre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så skønt. :-)
   Det helt bitte små sælges som æggebægre.. Der er andre små.. men lidt større skåle, men de er for store til æg. :-)

   Slet
 7. Der er sandelig mange farver i skoven, hvor er det flot :-) Og hvor er jeg glad for at få en anvisning på brug af de små skåle....jeg troede de bare var til leg ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De helt små Margrethe skåle er æggebægre, jeg tror dem du tænker på er større.. Du får æg i dem næste gang du kommer derop.. :-)

   Slet
 8. Har godt set de der små margretheskåle.. de er søde. Konen ville osse have dem, meeeen det kan nu godt vente lidt, synes jeg. Jeg er osse så kedelig.

  Dejligt gensyn med skoven ser det ud til... og herligt med lidt uforanderlighed i tilværelsen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må ud og købe små Margrethe æggebægre, de er bare så fine, man kan få dem til ca 20 kr stykket i alle mulige farver. :-)

   Slet
 9. Det var da også længe, I havde været væk fra jeres oase. Hvor lang tid tager det jer egentlig at komme derop? - Spørgsmålet skal ikke ses i forlængelse af den første sætning, jeg er bare nysgerrig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er længe ikke at være der, men det har bare ikke passet ind i alle mulige andre planer. Det tager såmænd kun 1 1/2 time at køre derop, der er ca 140 km herfra Roskilde. :-)

   Slet
 10. SÅ små har jeg ikke set skålene før - hvor er de søde.
  Det er altid herligt med et gensyn med skoven - fire måneder er da også alt for længe at være væk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg heller ikke, jeg måtte bare eje dem.. :-)
   Ja det er for længe, men sådan bliver det jo nogle gange.

   Slet
 11. Nu fik du mig til at savne bagboens svenske sommerhus...og jeg fik lyst til nye æggebægre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik lige skabt to behov.. det er da slet ikke så ringe endda.. :-)

   Slet