28. maj 2015

WindowsLiveWriter kender ikke min blog..

Sikke noget møg, nu fik jeg mig endelig taget sammen til at skrive et indlæg, og så kan jeg ikke uploade det fra WLW.. Jeg får bare en besked om at brugernavn eller adgangskode ikke er korrekt.
Jeg orker ikke bruge Bloggers egen editor.

Er der nogen af I andre der har samme udfordring..??

Nu har jeg prøvet at uploade det samme indlæg til min Wordpress blog, og det gav ikke nogen problemer, så lige nu kan I finde mig her..
https://ingeherogder.wordpress.com/2015/05/28/maj-med-fart-p/

12 kommentarer:

 1. Aiii, nu må jeg altså lige afprøve WLW...Lene skrev om det i går.. Var der ikke noget lignende problem for nogle år siden? ...nå, jeg må til tasterne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg ikke huske Anne.. Jeg tænker lige lidt over om jeg vil skifte permanent til WP.

   Slet
 2. update: virker heller ikke hos mig...ved de sidste to indlæg jeg lavede, blev jeg smidt ud indimellem ( uden varsel ) og i dag får jeg så samme besked som dig..det er for irriterende, jeg håber det arter sig, så vi igen kan bruge den mulighed...jeg orker heller ikke bloggers egen editor !, der er ikke muligheder nok med billederne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig. Jeg har nu valgt at bruge blogger for ellers kan jeg jo slet ikke skrive, men det med billederne er virkelig ikke særligt godt. Dog er det rart at opdage at det ikke bare er mig der helt har tabt småkagen, men et generelt problem.

   Slet
  2. Jeg har googlet lidt, og der er flere som har problemer med WLW og Blogspot, lyder som noget med øgede sikkerhedskrav fra Google.

   Slet
 3. Og jeg kan ikke få lov at bruge koden til min!!! Hvor er det underligt. I flere dage har den nægtet at bruge den kode som ellers har fungeret fint. Har prøvet alt muligt, men når jeg bliver lidt mere frisk i bøtten, så vil jeg prøve at afinstallere og så installere om igen. Man bliver så frustreret af den slags bøvl ik.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det er hamrende irriterende, jeg har ikke forsøgt at afinstallere endnu, gider ikke alt det bøvl her.. :-)

   Slet
 4. I mandags da jeg lavede et indlæg fungerede det uden problemer, men jeg har lige lavet en lille test, og her virker det heller ikke mere. :-(

  SvarSlet
 5. Hos mig siger den: not found not found

  SvarSlet
 6. Jeg tror at jeg ligger i din spammail over på den anden blog ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gjorde du Lene, du er hentet ud igen. :-)

   Slet