1. juni 2015

Mon det virker nu..

Håbet var der, men virkeligheden har ikke ændret sig.. Jeg kan ikke sende indlæg fra WLW til min Blogspot blog. Her er det indlæg jeg ville overføre..

Jeg orker ikke rigtig at skifte 100% til min WP-blog, jeg har jo ikke alle mine gamle blogindlæg derovre, jeg har ingen blogliste, jeg er ikke særlig tilfreds med designet, skrifttypen, farver, bredden på bloggen og flere andre småting. Alt i alt skal jeg i gang med at lege med opsætning og design, jeg skal lære en ny verden at kende.. OG JEG GIDER IKKE BRUGE TID PÅ DET..

Jeg har googlet lidt for at finde ud af hvorfor pokker der ikke er den sædvanlige åbne forbindelse mellem WLW og Blogspot bloggen. Så vidt jeg kan læse mig til, er problemet at Google, der ejer Blogspot, siger de har skruet op for sikkerheden. WLW genkendes ikke som et sikkert program, et brugernavn og et password er åbenbar ikke sikkert nok, der skal etableres 2-faktor sikkerhed mellem WLW og min blog.


WLW er et Microsoft produkt, så det undrer vel ingen, at de to store alfahanner ikke har den store lyst til at samarbejde her..

14 kommentarer:

 1. Irriterende ... jeg har dog læst et eller andet sted, at man hos begge alfahanner (fnis) arbejder på at finde en løsning, så mon ikke der er håb forude?

  SvarSlet
  Svar
  1. Herligt hvis alfahannerne kunne finde fælles fodslag her.. :-)

   Slet
 2. Jeg læste også hos Mette G alias Strikkehjørnet, at hun fra pålidelige kilde (hendes søn) har hørt at de arbejder heftigt på at løse problemet. Jeg savner at kunne redigere mine billeder og at billeder blot ved et klik var i indlægget og at der var navn på og at de var indstillet til en bestemt størrelse og ... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også fundet noget der indikerer at alfahannerne har etableret et samarbejde.
   https://productforums.google.com/forum/#!topic/blogger/-49FC2_0l-g

   Jeg savner helt det samme Lene. :-)

   Slet
 3. Jeg behøver vist ikke at skrive ret meget mere end "enig" jeg håber også der finder en løsning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi hepper for en løsning og gerne lidt hurtigt. :-)

   Slet
 4. Jeg er så åbenbart en af de få, der ikke helt har set lyset ved WLW :-) Til mit behov fungerer WordPress' editor fint. Det betyder ikke, at jeg ikke godt kan forstå jeres irritation.

  SvarSlet
  Svar
  1. WLW virker fint sammen med WP, så du ville ikke ha mærket noget til problemet, det rammer kun os med Blogspot blogge.

   Slet
 5. Alfahannerne taber på ikke at samarbejde. Blogger mister til wordpress og microsoft mister brugerne via WLW.. de skal nok komme op med en løsning, og det er jo før sket at nedlagte programmer får nyt liv, fordi ingen ville af med dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det gør de ikke, de taber begge på at ikke at samarbejde, så mon ikke der dukker en løsning op, og gerne lidt hurtigt.. :-)

   Slet
 6. Jeg håber, at jeres frustration forløses. Jeg har det helt fint med at skrive i Word eller NotePad og så lave resten i WP's editor. Det tager ikke lang tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også Eric. Jeg har prøvet begge editorer og ingen af dem har samme gode muligheder med billeder som WLW har, og det er den vi nok savner allesammen. :-)

   Slet
 7. Tak for oplysningen så slap jeg selv for at google mig frem til den gode nyhed, som godt snart må træde i kraft ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Pia, jeg håber snart der dukker gode nyheder op på den front. :-)

   Slet