31. august 2015

Jungshoved og Kalvehave..

Her er lidt billedespam fra en dejlig søndag i det bedste selskab. IMG_8377Ellen og John havde inviteret på aftensmad i går, inden Ellens lækre middag kørte vi en tur rundt i deres nye lokalområde. Kaffen og kagen blev indtaget v. fugletårnet på Jungshoved, hvor vi fandt dette spøjse træ.. IMG_8373og hvor vandet var pyntet med rosenhoveder, hvorfor har jeg ingen anelse om, men det så fint ud. IMG_8368IMG_8376

På turen gennem skoven til og fra Svend Gønges hule havde begge vores værter gang i det skarpe svampe-søge-blik, og selv om de var enige om, at her var der da ingen svampe, lykkedes det dem alligevel at spotte en en del flotte svampe, den grønne fluesvamp lod vi stå og de flotte rørhattene kom med Ellen hjem..  IMG_8380IMG_8394IMG_8392IMG_8397

Inden vi vendte næsten mod Den Stråtækte, var en tur omkring Kalvehave Havn. hvor både Ellen og jeg skød på motivet med Møn-broen der spejlede sig.. IMG_8405IMG_8400

18 kommentarer:

 1. Det var også lige vejr til en dejlig tur med kameraet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var gangske fornuftigt fotovejr.

   Slet
 2. Jeg er ikke i tvivl om at I har haft en dejlig tur. Det er jo også nogle skønne områder I har besøgt. De er heller ikke helt fremmede for os, de steder, men det er roserne i vandet til gengæld. Det har vi aldrig set.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænkte nok det er steder I kender ret godt.. :-)

   Slet
 3. Sikke nogle dejlige billeder fra jeres dag!

  SvarSlet
 4. Det var nemlig en skøn dag - og aften, selvfølgelig - og det var dejligt at kunne vise jer en del af Danmark, I ikke rigtig kendte i forvejen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var lige det det var.. Selv om vi har været mange steder, så er der stadig masser af muligheder for nye oplevelser. :-)

   Slet
 5. Hyggeligt :-) Og dejligt, I havde vejret med jer. Roser i vandet har jeg heller aldrig set, men de sætter gang i fantasien: Vandkantsbryllup? Askespredning? Eller noget helt andet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte også noget med askespredning, men plejer man ikke at gøre det længere ude og fra en båd..??
   Vandkantsbryllup kunne det da være, det er i hvert fald en romantisk og fin mulighed.

   Slet
 6. Ja det er to indlæg om samme tur.. :-)
  Jeg er også ret begejstret for den bro, der kan helt sikkert tages nogle fantastiske solnedgangsbilleder.

  SvarSlet
 7. Det er sådan et smukt område de to er flyttet til. Dejligt, at I fik hygget jer og at I har fået fine billeder med hjem. Næste gang vil vi altså være med ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det, og det kunne ha været super hyggeligt hvis I havde haft tid i søndags, det håber vi på næste gang. :-)

   Slet
 8. Jeg gætter at roserne stammer fra en bisættelse til søs, men det er sikkert bare min fantasi der løber af med mig. Dejlige billeder fra et dejligt hjærne af Danmark.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var faktisk også min tanke.. :-)

   Slet
 9. Dejlige billeder og det er faktisk sjovt at se to beretninger om samme tur, de supplerer hinanden vældigt fint.
  Hmm jeg forestiller mig at hun står ved vandkanten med buketten og siger: han elsker mig, han elsker mig ikke, han elsker mig ... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene.
   Jeg håber hun endte med "han elsker mig".. :-)

   Slet