22. februar 2017

Bølgen på nabopladsen..

Lyd og lys på Ofelia Plads ved Skuespillerhuset..

Den kollektive københavnske vinterdepression bliver budt op til dans af lys- og lydinstallationen The Wave på nyindrettede Kvæsthusmolen ved Skuespilhuset. Efter sit makeover også kaldet Ofelia Plads, men på denne tid af året stadig bare en kold, våd og meget mørk mole uden noget at komme helt der ud efter. Før nu.

Der er landet 40 af de fire meter høje porte, og de store trekanter reagerer på dine bevægelser, hvis du vover dig ind gennem dem – så du kan tage din store del af æren for de op til 80 meter lange bølger af lysterapi, der sendes ud over byens mørklagte havn.. https://www.magasinetkbh.dk/indhold/wave-ofelia-plads

IMG_2716IMG_2715IMG_2713The Wave er kun på pladsen få dage endnu, d. 26. feb er sidste dag, hvis du vil nå at lave musik på Ofelia Plads.

10 kommentarer:

 1. Hvor lyder det dog spændende! Superærgerligt, at det ikke er noget, der får lov at blive stående.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv om det er en stor plads, så ville det nok fylde lige vel meget, når sommeren og alle turisterne rammer pladsen. :-)

   Slet
 2. Uroligt hvad folk kan finde på. Tak for fine billeder.

  SvarSlet
 3. Åh, det er så en af de gange, hvor jeg godt gad at afstanden til Kbh var lidt mindre :-) Tak for billederne, fik du sat musik i gang og hvordan lyder det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår dig Lene.. :-)
   Ja jeg gik en tur igennem og lyttede til musik, det lød faktisk godt.

   Slet
 4. Tak skal du have Hanne :-) Både Skuespilerhuset og den gamle mole er et besøg værd, specielt om sommeren er det et fedt sted at hænge ud.

  SvarSlet
 5. Æv, det er da snyd, at de bliver pillet ned igen så hurtigt. De skulle da have lov at blive stående - i hvert fald ind til jeg kom forbi :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det en flot installation. Jeg når nok heller ikke derind, selvom jeg trods alt bor tættere på end flere af de andre kommentatorer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vist også lidt kort varsel jeg har givet her.. :-)

   Slet