14. februar 2011

Blogtræf i arbejdstiden..

Det er nu nok en overdrivelse at kalde det et blogtræf.. men jeg har truffet en medblogger i dag, Lene holder miniferie i København i disse dage, Lene er sygeplejerske og dermed medejer af min arbejdsplads.

Vi har ved flere lejligheder snakket om, at jeg gerne ville vise hende Kvæsthuset, min arbejdsplads her ved siden af Nyhavn. Det var dejligt at få sat et ansigt på en blogger jeg har fulgt og “kendt” siden jeg selv begyndte at blogge for godt et år siden, og det var en fornøjelse at vise hende vores gamle hus.

Det er ret sjovt at vise sin arbejdsplads frem. Til daglig tænker jeg ikke så meget over, hvordan her ser ud, men når der kommer en udefra, som både ser og lægger mærke til f.eks. lysindfald og lamper, så lægger jeg også pludselig mærke til det. Jeg bliver også selv mere opmærksom på, at her er ganske nydeligt og pænt, det er en god og rummelig arbejdsplads, hvor der netop er mulighed for, at invitere gæster der gerne vil se huset.. og i Lenes tilfælde hvad nogle af hendes medlems kroner er blevet brugt på.. :-)

Igen har blogverdenen ført til et møde med en dejlig og varm kvinde, tak for i dag Lene, det var en fornøjelse at møde dig i den virkelige verden også..

12 kommentarer:

 1. Bloggtreff i arbeidstiden hørtes i utganspunktet meget ureglementert ut:)) MEn dette var jo ikke det.
  Jeg har jobbet med innkjøp av møbler og lys og utstyr til arbeidsplasser og er meget opptatt av at det skal se pent og ryddig ut:) Det øker trivsel:)
  Herlig å kunne møte mennesker bak blogger:)
  Klemmer fra meg:)

  SvarSlet
 2. Det lyder rigtig hyggeligt. God mandag :)

  SvarSlet
 3. Guri.. Hihi.. det var også derfor jeg syntes det var sjovt at skrive det.. :-)) Du har ret man trives i lyse og venlige omgivleser.. og det er der herinde.. :-)
  Klem til dig. :-)

  Anette.. Det var det.. god dag til dig.:-)

  SvarSlet
 4. Hvor hyggeligt at mødes med en til blogger og så en der har relation til dit arbejdssted...Må også have været sjovt for Lene at se huset...Knus og god eftermiddag til dig..;-D

  SvarSlet
 5. Det lyder vel nok hyggeligt, Inge! Ja, tænk engang hvad vi får af dejlige oplevelser via blogland.
  Klem og en god aften til dig!

  SvarSlet
 6. Hvor må det have været hyggeligt :-)
  Den slags perfekte lejligheder til et ekstraordinært blogtræf har jeg desværre ikke - det kunne ellers være dejligt...

  SvarSlet
 7. Annemarie.. Jeg tror Lene syntes det var sjovt at se Kvæsthuset, det var smadder hyggeligt.. Knus og en god aften til dig. :-)

  Madame.. Det er en forunderlig og dejlig verden.. :-) Klem og en god aften

  Ellen.. Det var det bestemt også.. Kan du ikke vise jeres kantine frem. ;-)) Den lyder da helt fornuftig.

  SvarSlet
 8. Kære Inge. Sikke en god ide at mødes på den måde:) Og ja det er skønt at opdage hvem der er bag navnet og bloggen ik.

  Knus Henriette

  SvarSlet
 9. Super lille blogtræf, jo det kan man da sagtens kalde det :-) At det også har med arbejde at gøre, er jo ingen skade til, he,he :-)
  Mange varme hilsener på en kooold dag

  SvarSlet
 10. Henriette.. Jo det var rigtig dejligt at møde kvinden bag bloggen i virkeligheden.. Knus til dig. :-)

  Laura.. Nej det var sjovt at kombinere ..
  Varme knus til dig.. :-)

  SvarSlet
 11. Kære Inge.Tusind tak for rundvisningen, det var rigtig hyggeligt at hilse på dig og samtidig få set Kvæsthuset. :-)

  SvarSlet
 12. Selv tak Lene.. sku' det være en anden gang siger du bare til.. :-) Har vi i øvrigt ikke stadig et udestående i Tivoli.. ;-))

  SvarSlet