13. februar 2011

Dronningens egen udsigt..

IMG_9667i Haderslev dyrehave går helt sikker an.. :-)

Mod øst ser man ud over Haderslev Dam med byen i baggrundenIMG_9671Lige over for udsigts stenen ligger Restaurant Damende, hvor mange store dage i familien er blevet fejret.IMG_9673og mod vest er det HindemadeIMG_9670Man kan følge Geheimrådens Sti hele vejen rundt om Haderslev Dam og Hindemade.

Da jeg gik i skole i Haderslev, var det en fast tradition at afgangsklasserne gik eller cyklede fra Haderslev og ud til Damende, hvor der lå en gammel træbarak, hvor vi festede igennem hele natten. Den gamle barak er i dag blevet smukt restaureret og bruges af Damende som fest lokale.P1020437

6 kommentarer:

 1. Smukke biller fra Haderslev,Når jeg høre om Haderslev tænker jeg på ulykken ved dammen 59.

  SvarSlet
 2. Takk for en flott rundtur fra Dronningens utsikt.

  I like it ;)

  SvarSlet
 3. Flot, håber ikke hendes kongelig højhed har noget imod at vi andre kigger med :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er der smukt! Og sikke nogle pragtfulde udsigter!

  SvarSlet
 5. Dejligt med en rundtur med dig som guide, Inge! Jeg har kun været et par gange i det sydlige Jylland og kender næsten ikke din barndoms smukke land. Klem og en god søndag til dig!

  SvarSlet
 6. Kom så igang.. Den ulykke snakkede vi faktisk om, da vi stod deroppe og kiggede ud over dammen.. det var en frygtelig oplevelse for alle.

  Selv tak Gateglimt.. der er så skønt.. :-)

  Rimkoger.. jeg skal hilse fra HM og sige at det var OK, der er så meget udsigt, så hun deler gerne.. :-)

  Koh.. Ja der er så skønt.. :-)

  Madame.. Velbekomme, I har et meget smukt stykke danmark til gode, der er så mange smukke steder og oplevelser i Sønderjylland. Klem og en god aften til dig.

  SvarSlet