20. oktober 2011

Camera360 – Foto app til HTC’en

I går rappede jeg lidt over den ringe billedekvalitet på min HTC, det fik Jønne til at anbefale mig at prøve Camera360, han tager selv en masse skønne billeder fra sine ture rundt i landet. Jeg hentede med det samme den anbefalede app. I frokostpausen har jeg været ude og prøve nogle af effekterne af.

Det er ski da sjovt.. Først et normal billede..C360_2011-10-2015-00-56_orgog så et med Magic Color, jeg har ikke fået magien til at virke på andet end rødt.. :-)C360_2011-10-2015-00-56Et normal billede igen..C360_2011-10-2014-59-20_orgog en stribe af samme motiv med forskellige effekter..C360_2011-10-2014-58-00C360_2011-10-2014-59-20C360_2011-10-2014-58-42C360_2011-10-2014-58-18C360_2011-10-2014-55-42
Jeg tror sørme ikke jeg kommer til at bruge HTC’ens standard kamera mere.. :-)

Tak for anbefalingen Jønne.. :-)

Hvis du nu sidder derude, og du har fundet en genial eller bare god app, enten til HTC eller iPhone/iPad,, vil du så ikke dele den med os andre..?? Jeg er selv en kegle, til at finde gode apps, men jeg vil gerne hente og prøve dem.. altså hvis de er gratis.. :-) (man er vel en billig kegle på nogle områder)

21 kommentarer:

 1. Sjove billeder, men jeg er endnu ikke nået så langt at jeg bruger min mobil til nettet og andre sjove ting...Måske til næste år kan der stå en ny mobil på ønskesedlen, og så er du jo blevet ekspert i apps og så spørger jeg bare dig, hehe..;D knus

  SvarSlet
 2. Det glæder mig du kunne bruge den. Jeg har brugt den i mere end et år nu og er for det meste godt tilfreds. Som sagt tidligere er det i dårligt lys jeg mener den er dårligere end HTC kamera. Night effekten bliver alt for grumset syntes jeg. hvis du finder en udvej mod det så fortæl fortæl...

  SvarSlet
 3. Tak Annemarie.. du er så hjertelig velkommen, og jeg hjælper skam gerne, hvis jeg kan.. Det er vist kun de unge der er 100meter mestre i apps..:-) Knus til dig.

  SvarSlet
 4. Hov Jønne du smuttede lige ind i mellem.. :-) Jeg skal nok fortælle hvis jeg knækker Night koden, jeg synes heller ikke den imponerer overhovedet.

  SvarSlet
 5. Det lyder spændende - det vil jeg også afprøve på min HTC :) Sjove - og flotte billeder!

  SvarSlet
 6. Det tror jeg heller ikke at du gør, Inge. Det er nogle fantastiske billeder der kommer ud af det. Et motiv kan blive til mange forskellige :D Flot flot !!!

  SvarSlet
 7. Har også hentet den og er foreløbigt tilfreds. Det giver i hvert fald bedre billeder end standardkameraet.

  Andre fine apps ? Ja dem er der jo en del af - selv forbløffer disse tre søge-apps mig gang på gang: goggles (tag et billede af et eller andet og få at vide hvad det er), soundhound (lyt til musik og få at vide hvem der synger og hvad) og vivino (tag et billede af en vinetiket og få info om vinen).

  SvarSlet
 8. Som overleveren skriver kan goggles mange både sjove og nyttige ting. Jeg holdt engang bag en lastbil fra Blue Water hvor jeg tog et billede af logoet og straks var man på firmaets hjemmeside. Jeg brugte den også for kort tid siden hvor min vognmand skulle bruge nummeret på min brobizz, det var meget små og næsten ulæselige tal, men der var jo også en stregkode og straks havde jeg det helt rigtige tal på min skærm. Så skulle jeg bare dele med gmail og de havde det lange nummer fejlfrit øjeblikket efter. Den kan også aflæse alle de underlige prikkede kvadrater der dukker op flere og flere steder, på mælkekartoner, i aviser og billed bladet, Hvis du vil vide mere om de kongelige skal du bare scanne denne kode.
  fagre nye verden..

  Hav en god fredag..

  SvarSlet
 9. Det er sjovt at se - lige noget for husbond her, som jeg vil vise din billeder til. Han er vild med at tage billeder med sin iPad og at bruge alle mulige apps.
  Klem og ha' en god fredag, Inge :-)

  SvarSlet
 10. Anettte.. Du må hente og prøve.. :-)

  Apps.. Tak.. :-)

  Mariane.. Ja det er sjovt at billedet ændrer sig så meget.. :-)

  overlever.. Meget bedre billeder.. Tak skal du have, jeg anede ikke den slags søge-apps fandtes, dem vil jeg ha' kigget på.. specielt den med billeder og vin synes jeg er interessant..:-)

  Jønne.. Jeg skal have hentet Googles, den lille scanner har jeg, det er smart at bruge den som du beskriver.. Du må også have en god dag på landevejene. :-)

  SvarSlet
 11. Madame.. Det må du gøre, og fortæl endelig hvis han har fundet nogle gode apps til sin iPad, der savner jeg lidt sjovt.
  Klem og en dejlig fredag til dig.

  SvarSlet
 12. Det var et lærerigt indlæg og nogle lærerige kommentarer :-)
  Jeg skal have fundet goggles; den lyder sjov.
  Den med vinen og den med den kvadratiske stregkode bruger jeg allerede :-)
  Til gengæld ved jeg ikke rigtig, om jeg gider bruge HTC-kameraet... jeg har jo altid mit Lumix med mig.

  SvarSlet
 13. Goggles kan noget andet sjovt.. Tag et billede af et visitkort og Gem oplysningerne som ny kontakt. Smart.

  SvarSlet
 14. Det er godt nok smart, Googles bliver min nye ven.. :-)

  SvarSlet
 15. Sikke en lækker apps du har fundet til os ;-)
  Det er vildt, hvad man kan gøre med billederne.
  Tak for tippet, og en dejlig aften til dig *KNUS* ;-)

  SvarSlet
 16. Den er nu hentet til min HTC - tak til dig og Jønne ;-D

  SvarSlet
 17. Velbekomme Gitte, håber du kan bruge den.. Og en dejlig aften til dig :-)

  Velbekomme Ditte, håber du får glæde af den.. :-)

  SvarSlet
 18. Hold da op Inge! Der kom gang i butikken skal jeg love for. Men det er da dejligt at så mange syntes om det.
  Og forresten velkommen til Jylland.

  SvarSlet
 19. Tak Jønne, det er godt at være hjemme.. :-)

  SvarSlet
 20. Altså, - jeg er fuld af beundring. Alt det der med smartphone er så nyt for mig, at jeg stadig kun er nået til at få sønnike til at hjælpe med en App, der kan slukke for WiFi, så min HTC ikke bruger strømmen så hurtigt. Jeg må snart kaste mig ud i det er App(s)-marked

  SvarSlet