30. oktober 2011

Skabskrise..

Tågen er lettet både ude og inde. En god nattesøvn gør underværker.. :-)

Og hvad skal man så bruge en god søndag til. Her i huset har vi fordelt opgaverne i dag. Hasse tog turen rundt på golfbanen, jeg var standhaftig og blev hjemme. 

Jeg har længe været i tøj-skabs-krise.. Det er ikke sådan, at jeg mangler tøj, problemet er mere er, at “nogen” har propfyldt mine skabe. Jeg kan ikke finde ud af, hvad jeg egentlig har, det var blevet totalt uoverskueligt. Jeg har ikke de store problemer med roderi, bare der er styr på rodet, og det var der slet ikke.skabskriseI dag fik jeg endelig nok.. alt har været ude, der er sorteret med hård hånd, et par store plastiksække er fyldt, og jeg har igen fået overblik og orden, jeg ved nu hvad der er i skabene, og det bedste er.. P1000039Der er plads til mere.. :-)

Nu skal “nogen” altså holde snitterne fra mine skabe.. hører du efter fru Sandvad..

Og bare rolig, jeg smider selvfølgelig ikke tøjet ud, sækkene bliver sat i kælderen.. Der er flere som har budt ind på at sortere yderligere i dem, inden de i sidste ende lander ved Frelsens Hær.

14 kommentarer:

 1. Jeg hader også når nogen roder i mit skab, dog har jeg vist ikke så meget som fru sandvad...Godt med genbrug, både til venner og butikker..;D Knus og en god aften til jer..

  SvarSlet
 2. :)))) Kjenner dette ja:) Plass til mere, hehe:)) Ta en kjøpestopp du å da vel:) Vel, jeg har hatt èn sprekk..kjøpte meg en turjakke for noen uker siden.
  Godt å få ryddet opp!
  Klem til deg:)

  SvarSlet
 3. Annemarie...Det er så frækt synes jeg, at rode og fylde mit skab, så jeg ikke kan finde noget som helst.. Knus til jer

  Eric.. Nej gudskelov ingen af dem.. :-))

  Guri.. Jeg har haft delvis købestop, der var ikke plads.. Det er der igen, så stoppet er ophævet.. Klem til dig. :-)

  SvarSlet
 4. Sådan en oprydning burde være obligatorisk et par gange om året for o kvinder og en gang hver 6. år for mændene.

  Det var nok også derfor, at Hasse endte på golfbanen, mens du måtte blive hjemme ;)

  SvarSlet
 5. Her troede jeg, at skabene var krøbet, og nu viser det sig at være andre der putter tøj i dem ;-)

  SvarSlet
 6. Frøskuffen.. Ja et par gange er meget passende, jeg har bare været for sløv. Du har helt ret, derfor valgte han golfbanen.. :-)

  Det er ski frækt at "nogen" også fylder jeres skabe Per.. Så må "nogen" jo igang med den store sorteringsrunde..

  SvarSlet
 7. Jeg burde også. Jeg har også købestop her, men det hænger ikke sammen med indholdet i skabet. Jeg skal ganske enkelt have bukserne et nummer mindre, end de er lige nu...

  SvarSlet
 8. Det er så fedt når det er overstået.. og der var en del bukser jeg fik sorteret fra.. fordi de var blevet for store.. :-)

  SvarSlet
 9. Uh her trænger skabene også til en ordentlig tur, det tager bare så lang tid - altså at tage sig sammen til det :o)
  KH Anette

  SvarSlet
 10. Godt gået - jeg synes det er lidt svært, men var gennem den samme runde for nogle måneder siden.
  Fandt desværre og absolut ingen bukser, der var for store... men jeg har købestop lige som du. Jeg køber ikke tøj mellem lørdag kl. 14 og mandag kl. 15 ;-)

  SvarSlet
 11. Det er dejligt at få ryddet op ind imellem :-) Jeg kan godt lide, at det ikke bliver smidt ud, men at det får nyt liv et helt andet sted. Vi afleverer også altid til Røde Kors eller en anden organisation.

  SvarSlet
 12. Åh ja, det er så skønt, når man tager sig tid til at sortere sit tøj. Jeg kender følelsen og tager gerne en tørn en gang om året. Klem :-)

  SvarSlet
 13. Anette.. Det tog mig hele søndagen.. Men det er så skønt når det er overstået.. :-)

  Ellen.. Det er træls mens det står på, men godt bagefter.. Lidt som at slå hovedet ind i en mur.. :-)
  Måske skulle jeg overveje samme købestop metode.. På den anden side, så nærmer vi os jo tiden, hvor alle butikker har åbent om søndagen.. :-)

  Pia.. Ja det er så skønt.. :-) Jeg går helt sikkert ind for genbrug med tøj..

  Madame.. En gang om året burde være minimum.. Jeg tror desværre det er mere end et år siden jeg sidst gjorde noget.. Klem :-)

  SvarSlet