13. december 2011

Demonstration ved Brandenburger Tor..

Vi røg ind i en demonstration foran Brandenburger Tor, hvad der blev demonstreret for eller imod fik vi aldrig fat i, men det forløb meget roligt.IMG_5608IMG_5614P1000972IMG_5605De første år vi kom i Berlin, kunne man stadig køre i bil gennem porten, det kan man ikke mere, i dag foregår det på gåben, hvis man vil passere det imponerende store bygningsværk.

7 kommentarer:

 1. Godt at alt foregik stille og roligt. Brandenburger Tor ser imponerende ud :-)

  SvarSlet
 2. Kunne være "finkens" mange tiltag/forslag eu-mæssigt ;-)

  SvarSlet
 3. Nu kollade jag in ditt annorlunda och toppen bidrag till "vit" åsså fick jag läsningen om Berlin på köpet. Du har då verkligen fångat den speciella "tyska stämningen" i bilderna!

  SvarSlet
 4. Tak for skønne, skønne billeder af dejlige Emil, den svenske idyl og ikke mindst Berlin.
  Sådan en omgang god gammeldags tysk mad er nu ikke det værste man kan blive udsat for....engang imellem. Stort knus og en god aften til dig.

  SvarSlet
 5. Det är nog ganska många år sedan man slutade med det tror jag. Vi har varit i Berlin och firat Påsk flera år i rad. Gillar Berlin häftig stad!
  Där kan man konsten att blanda gammalt och nytt vad gäller arkitektur!

  SvarSlet
 6. Tak for alle de dejlige Berlin-fotos og beretninger, som jeg "sluger" med stor interesse. Som du måske har læst ovre hos mig, er jeg født der, og planlægger en tur derned næste år.

  Jeg har søgt højt og lavt, uden at kunne finde noget som helst om den demonstration.

  SvarSlet
 7. Lene.. Ja den port er ret imponerende. :-)

  Anjoe.. hehe.. ja måske :-)

  BP.. Tak skal du have.. :-)

  Annette.. Velbekomme, god gedigen tysk mad er skam ikke det værste der kan ramme os. :-)

  Annelie.. Ja det er en del år siden man kunne køre gennem Brandenburger Tor, påsken og foråret er også fantastisk i Berlin :-)

  Deborah.. Velbekomme, nej det havde jeg ikke lige fået med, så kender du formentlig byen rigtig godt. :-) En af vores gode venner i Berlin, påstår at der ALTID er en eller anden demonstration et eller andet sted i byen, han havde heller ingen anelse om hvad det gik ud på. :-)

  SvarSlet