17. december 2011

Fødseslsdags brunch i Gershøj..

Hasses tidligere chef fyldte 70, det blev fejret i hjemmet med brunch og festlig underholdning af Dos amigos. P1010168P1010176P1010162

Mine arme er på vej op, en tur gennem Roskilde sidst på eftermiddagen, endte med et bagagerum fyldt med gaver.. Et par stykker mere i morgen, og jeg melder mig i det eftertragtede “Færdig-med..kor”.. :-)

7 kommentarer:

 1. Sikke da også en masse festligheder I skal have presset ind i dagene op til jul :-) Lad hver dag være en festdag og det bliver det også i morgen når du er færdig med julegaverne, altså en festdag :-)

  SvarSlet
 2. Go' brunch og fint vejr også i Gershøj, kan jeg se.

  Man lades ikke i tvivl om, at Emil er blevet en særdeles aktiv, ung herre, der har helt styr på tilværelsem. Og legetøjet ;-)

  God fornøjelse med de sidste gaveindkøb.
  Jeg skal bare pakke ind :gloriesmiley:

  SvarSlet
 3. Pia.. I morgen bliver en festdag, den starter med fødselsdags brunch for Emil.. :-) og hvis jeg ikke når de sidste par stykker er det no problem.. Der er jo hver eneste aften i næste uge også, og det er først jul i næste weekend. :-)

  Ellen.. Ja OK vejr i Gerhøj, men også vand og sort himmel ind i mellem.

  Emil er i den hurtige-lære alder tror jeg, han ser hvad vi gør, og så gør han det samme.. ikke altid lige heldigt i øvrigt.. ;-)

  Jeg køber mine gaver indpakket, så det er klaret.. ;-D

  SvarSlet
 4. Skønt - og koldt billede det nederste!
  Og så vil jeg godt bare lige sige at JEG er færdig - helt færdig! ;-)
  Det bliver du også imorgen - hurra for det.

  SvarSlet
 5. Hvor herligt med gave købene -
  SKØNNE naturbilleder :D

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder fra en ganske særlig dag :-) God fødselsdags brunch for Emil i dag! Klem og god søndag til dig, Inge.

  SvarSlet
 7. Dejligt at være næsten færdig, jeg mangler kun en raflegave, der skulle heller ikke købes så mange i år, faktisk kun til Naja..;-D En dejlig søndag til jer sammen med Emil..Knus

  SvarSlet