9. februar 2012

Anna Märklins familiekrønike..

Læste I det her indlæg på Blogkvinder40+ ??

Det gjorde jeg, og jeg sendte en mail til Dorte. Jeg ville gerne læse hendes bog, jeg ville gerne prøve hvordan det var at læse bogen på en iPad. Jeg bruger den jo ellers mest til mails, blogs, internet søgninger, tjekke vejrudsigt, nyheder og DSB’s forsinkelser, nåhhh ja og så til at spille Wordfeud på.. :-) fotoDorte sendte mig et link til bogen, nu ligger den på iPad’en, og jeg er i gang med at læse min første bog, uden at have papir i hænderne.

Jeg har læst et par kapitler, indtil videre tegner historien godt, det er ikke gået op for mig endnu, hvilke lig der dukker op, og hvilket plot der gemmer sig i bogen, men jeg læser videre, og nyder at rygsækken i en periode er lettere end den plejer at være, at den ikke er proppet til bristepunktet, bøger fylder og er tunge..

Allerede nu ved jeg, at det ikke bliver den sidste bog jeg læser på den måde, det er SÅ smart, nemt, læsevenligt og super lækkert.

Tak til dig Dorte, for muligheden for at prøve iPad’en af som læsebog.

8 kommentarer:

 1. Det skal jeg vidst også lige have læst :) Tak for tippet!

  SvarSlet
 2. Her er især Monsieur en stor fan af e-bøger, ja, det er nemlig så smart! Tak for linket til Dortes blog! Det lyder rigtig spændende.
  Ha' en god dag, Inge, klem!

  SvarSlet
 3. Har du prøvet e-reolen.dk? Her kan du låne e-bøger, men kun hvis din kommune betaler dertil. Det gør min kommune så ikke, fandt jeg ud af. Dejligt med let læsestof til den daglige rejse.
  Og hvor er det godt for dig og jer, at I har fået lov til at få nye kontorlokaler.
  God dag til dig :-)

  SvarSlet
 4. Dorte er bare rigtig god :-)
  Jeg har leveret forside til hende et par gange, og som tak har jeg fået hendes bøger forærende - men hendes priser er nu absolut til at overse.
  Jeg synes det er imponerende, at en dansker kan skrive så godt på engelsk (altså så ikke lige denne, du nævner her), også selv om hun er gymnasielærer og underviser i det...

  SvarSlet
 5. hmm E-bøger må jeg vist have til gode til jeg engang får råd til en Iphad, men det lyder som en nem måde at læse bøger på...Knus og en skøn dag til dig...;-D

  SvarSlet
 6. Jeg er heller ikke rigtig kommet til E-bøger endnu (jo faglige...), men det er da sjovt, at man kan læse dem på en Ipad... :-)

  SvarSlet
 7. Kunne du ikke læse højt og så udgive den som lydbog? Jeg tror jeg har læst min sidste bog både på papir og elektronisk - Beklager men sådan er det bare. Med lydbøger kan jeg lave noget andet samtidigt (køre bil)
  Hav en god dag...

  SvarSlet
 8. I.P. Velkommen her, og velbekomme :-)

  Madame.. Det er første gang jeg prøver det, men ikke sidste.. :-) I lige måde.

  Lene.. Nej det har jeg ikke, men nu har jeg tjekket og Roskilde Bibliotek er med, det bliver helt sikkert et hit. :-)

  Ellen.. Jeg er ikke nået så langt endnu, men jeg tror du har ret. Priserne på hendes e-bøger er bestemt til at overse, jeg var lidt overrasket over at de er så billige. Genkendte C&T's hus på forsiden af en af hendes bøger. :-)

  Annemarie.. Det er det helt sikkert, og hvis jeg kan låne e-bøger over nettet, så har jeg ingen undskyldninger mere for ikke at bruge biblioteket.. :-)

  Mia.. Det er så nemt og smart, jeg kan nemt blive afhængig af det medie.. :-)

  Jønne.. Hehe jo det kunne jeg da, men tror nu du er bedre tjent med at låne lydbøger. Kan godt se at lydbøger er dit medie..

  SvarSlet