19. februar 2012

Svar på kommentarer..

Jeg tror sørme Blogger har fået rettet den fejl, der gjorde at IE gik i baglås, hvis Indlejrede kommentarer var aktiveret.

Jeg har nu ændret min kommentar funktionen til “Indlejrede kommentarer” som giver mig mulighed for at svare under hver kommentar, og jeg håber, at alle jer der bruger IE også oplever at det virker som det skal.. :-) Hvis der stadig er problemer med IE, ændrer jeg det selvfølgelig tilbage til popup vinduet.

imageOg når jeg nu er ved det med at kommentere, så er det blevet rigtig svært at få lov at aflevere en kommentar på nogle blogge..

Jeg skal bevise jeg ikke er en robot ved at skrive nogle ord, som ofte er næsten umulige at læse. Jeg må indrømme, at jeg er træt af den irriterende bekræftelses funktion, og opgiver at lægge en kommentar.

21 kommentarer:

 1. SÅ enig...væk med de møgord!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Lavendel, jeg kan hverken læse dem med eller uden briller :-)

   Slet
  2. Internet Explorer.. hvis man brugte den browser, låste den fuldstændig og blev bare til en hvid side, men det ser ud til at det er rettet nu.. :-)

   Slet
 2. Tak for dette indlæg, Inge. Håber mange læser det. Jeg kan heller ikke læse de ord og tror vi er mange der ønsker dem langt væk.
  :-) Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme.. Det håber jeg også, vi vil jo gerne ha kommentarer, men de er så besværlige de ord

   Slet
 3. Det skal da simpelthen lige afprøves, og det ser ud til at virke her hos en inkarneret IE'er - godt de fik løst problemet, for det er da meget bedre at kunne svare folk, så det ligner et direkte svar og ikke en opsamlingsrunde.
  Og tak for at slå et slag for, at folk får fjernet de fjollede antispamord.

  SvarSlet
  Svar
  1. Super at det virker, det har jeg ønsket mig længe det her.. Ja lad os få de dumme ord væk.

   Slet
 4. Jeg har et indlæg på min blog, hvor jeg beskriver hvordan bekræftigelses-ordenen fjernes. Signe fra Signes Vals har også et indlæg.

  Det er nemt - altså når man lige finder det. Få klik og så er det fikset. Skriv endlig hvis det ikke er forklaret godt nok i indlægget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber mange læser dit indlæg, og fjerner den bekræftelse.
   Velkommen her.. :-)

   Slet
 5. Tak Inge for oplysningen med IE, jeg havde det på fornemmelsen, så nu skifter jeg også. Og det er godt, at vi står sammen om holdningen til anti-samordnede :-)

  SvarSlet
 6. Velbekomme Lene, den her mulighed har vi savnet meget.

  SvarSlet
 7. Tak for info, og ja de bekræftigelses ord er møgirreterende, væk med dem...;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Annemarie.. de er nemlig helt umulige.. :-)

   Slet
 8. thanks for your post! i hate this new word verification and i made a button on my blog for everyone to take :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Maybe I should borrow that button from your blog :-)

   Slet
 9. De kodeord ulæselige uanset storskærm :-)
  Tak for oplysningen om at den nye kommentarfunktion virker. Jeg vil fluks rette tilbage igen :-)

  SvarSlet
 10. Jeg er helt enig med dig Inge. Ofte må jeg "fremkalde" nye ord 5-6 gange før jeg finder nogle jeg kan læse. Det er møgirriterende og jeg opgiver også nogle gange at lægge kommentarer på grund af det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er holdt op med at prøve.. jeg orker ikke at lægge kommentarer når det er så vanskeligt.. Og det er smadder ærgerligt, da de dumme ord også er på blogge, hvor jeg gerne ville kommentere. Men sådan er det, jeg må vente til blogejerne fjerner den tåbelige godkendelse, som jeg dybeste set finder fuldstændig overflødig, da Bloggers spamfilter er ganske udmærket.

   Slet