24. maj 2012

Ude godt hjemme bedre..

P1020365Åhhh hvor er det skønt at være hjemme igen efter 5 lange og gode dage på Vingsted Centret. Kongressen er vel overstået, vores første digitale kongres var en stor succes, vi er blevet overdynget med roser for IT-understøttelsen af kongressen. Vi var trætte og glade da vi sad i toget på vej hjem for et par timer siden. P1020372Selv om jeg ikke har været ude og nyde det fantastiske vejr, så har jeg dog alligevel opdaget at sommeren har ramt vores smukke land. P1020369Da jeg landede her i Bymarken kunne jeg rigtig se, at sommervarmen har sparket godt og grundigt til blomster og buske. P1020368Sidste weekend var der knopper med lidt farve, nu står det meste i fuldt flor.. Lige på nær vores lille magnoliatræ, det er ved at miste pynten.. P1020374Jeg glæder mig ufattelig meget til en nat i min egen seng, med min egen hovedpude og dyne..  I morgen pakker vi bilen og kører østpå.. hvor jeg stadig skal sove i min egen seng, bare den svenske udgave af slagsen.. :-)

18 kommentarer:

 1. Ja hjemme er nu bedst efter mange dage ude, og sommeren har fuld fart på, det er også en ordentlig omvæltning i vejret, men skønt...Nogle skønne dag til jer i det svenske....Knus og sov godt i din egen seng...;-D

  Ps skønne billeder af din have...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sov som en sten en god lang nat.. :-)

   Slet
 2. Nuvel - man sover altså bedst i sin egen seng med egen dyne og pude; det er jeg helt enig med dig i.

  Tillykke med konferencen; dejligt at det, som du havde ansvaret for, fungerede som det skulle og at I ingen udfald havde på nogen måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne, vi slap rigtig pænt gennem kongressen. Det er altid spændende når alle begynder at logge på, om vi har dimensioneret netværket korrekt. Der skulle et par justeringer til, så kørte det fint.

   Slet
 3. Dejligt, at det er gået godt. Jeg nød dine billeder fra Bryggen. Det er et skønt sted. Jeg elsker at vende hjem. At lande og finde ro igen. Sikke en havevandring, du kan vise frem. Vores er under oppbygning, så det varer noget endnu, inden det blomstrer så fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville rigtig gerne have haft tid til at gå en tur i gågaden mens der var åbent, det håber jeg at nå en anden gang. :-)
   Vores have har et par OK vinkler, det der gror er frodigt, både blomster og ukrudt. :-)

   Slet
 4. Velkommen hjem. Dejligt for jer, at det hele klappede.

  Din have er længere fremme end min. Jeg kan kun ane farven på lupinknopperne. Men også her går det stærkt. God Pinse i det svenske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det overraskede mig også at komme hjem og se lupinerne, der var ikke engang knopper da jeg tjekkede i lørdags, og nu står mange af dem i blomst.
   Tak vi nyder det heroppe i skoven.

   Slet
 5. Velkommen hjem - og ønsker jer en rigtig god pinse i det svenske, de siger det skulle blive en god pinse rent vejrmæssigt.

  Tillykke med veludført job på kongressen men I var jo forberedt godt, og så går alting jo altid meget nemmere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja vi var godt forberedte, og jeg har et rigtig godt team med mig, som som er selvtænkende og dygtige.. :-)

   Slet
 6. Hvor er det dejligt, at kongressen var vellykket, Inge! Ja, haverne har rigtig fået et skub i de sidste dages varme - din have er utrolig smuk. God tur østpå! Klem og ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt vildt så hurtigt det går, og så meget der sker i haven, når man bare er væk nogle dage. :-)

   Slet
 7. Ja, det går så stærkt - nu mangler vi bare en lille smule vand ... men kun om natten, tak ;-)
  God tur - vi ses hinsidan.
  (Lyder vist lidt morbidt ...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror vi må hjælpe med lidt vand fra en kande eller slange.. :-)
   Hehe.. ja vi ses her hinsidan. :-)

   Slet
 8. ...og at have 2 hjem er luxus - hav en dejlig forlænget weekend i det svenske :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i anjoe, og jeg skønner meget på at kunne have denne luksus. Tak i lige måde til jer.

   Slet
 9. Jeps - ude er god men hjemme er nu bedst! Dejligt at høre det var vellykket - så trænger man til at slappe af ;) Skønne billeder fra din have. God pinse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig.. Vi slapper af nu. Tak i lige måde til jer.

   Slet